Следва

Какво ще носят тази есен известните: Антония Петрова

Есенната колекция на Ermanno Scervino в София с красиво ревю

Шестгодишният кон Трой, порода фризиец със жокей Красимир Симеонов откри официалното ревю на...

All fashion преди 11 години

Шестгодишният кон Трой, порода фризиец със жокей Красимир Симеонов откри официалното ревю на италианският дизайнер Ермано Шервино за сезон 2012-2013 в София в петък вечер. Улица „Съборна”, където се намира бутикът от веригата на марката, остана затворена за движение, за да могат гостите да наблюдават най-новите 25 модела висок клас дрехи за жените, 15 за мъжете и няколко прелестни детски модела.

По 18-метровия подиум дефилираха едни от най-добрите топ модели на „Ивет Фешън”, сред които Ваня Билева, Кристина Милева, Ирина Джупанова, актьорът от филма „Кецове” Иво Аръков, Денис Георгиев.

Новата колекция буквално „избухна” във фонтани от фойерверки под звездното небе и специално построената сцена за дефилето.









„Шервино” есен зима 2012-2013 е вдъхновена от грациозността и елегантността на конете, а жокейската тема се оказва великолепна за града, заради изчистените линии, прелестните силуети и красивите аксесоари, като шапките и ботушите до над коляното например.





Мъжете на Шервино този сезон също са толкова безупречни и в цветове като тъмнозелено и сиво, докато в дамската колекция преобладава мекотата на кафявото и изтънчеността на черното.

Палтата тази есен са до коляното, силно вталени, с красиви женствени силуети. Няма как да не е така, след като флорентинският стилист облича знаменитости като Шарън Стоун и Ума Търман

Леопардовата палитра от миналата година е заменена от изчистените и хармонични тонове, типични за студения сезон.











Красивото ревю насред Съборна се превърна в модното събитие на миналата седмица, а сред гостите забелязахме Любомир Милчев-Денди и бременната в осмия месец водеща Яна Табакова от "Преди обед" по Би Ти Ви. 



Процент от продажбите на дрехи от колекцията ще отидат за благотворителна цел, обещаха от Шервино. 
 

More All fashion