Следва

Ново във View Sofia Shop - Вълна и кашмир

Никол Ричи създаде клъч за Гуинет Полтроу

Никога не сме виждали много прилики между бохо стила на Никол Ричи и класическата елегантност във визиите на...

All fashion преди 11 години

Никога не сме виждали много прилики между бохо стила на Никол Ричи и класическата елегантност във визиите на Гуинет Полтроу, но модните икони обединиха сили по повод един много ексклузивен проект на марката Goop. Тя е притежание на Гуинет, която преди време реши да последва примера на свои колежки и да се преориентира към модата, и затова именно актрисата постави модна задача на Ричи, да създаде оригинална чанта за бранда й.

Според комюникето за пресата, този проект е "роден от личното приятелство между двете" (новина за нас!) и силното желание на Никол да го осъществи. "Създаването на този ексклузивен модел за GOOP бе едно прекрасно изживяване за мен", споделя тя, "Клъчът Addison е един от основните елементи в колекцията и ние вярваме, че той е идеалното допълнение към всеки гардероб."

Аксесоарът, изпълнен от необработена змийска кожа, с метална катарама във формата на змийска глава, е вече на пазара и се продава на цена от 225 долара.



 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.