Следва

We love: Ухиленото настроение в новата кампания на WildFox

Пенелопе Круз в кампанията на сънародниците си Loewe

Пролетната колекция на Loewe е заснета в двореца Marqués de Villafranca в Мадрид, а за вдъхновение е послужил...

All fashion преди 11 години

Ефектна работа със силното присъствие на разкошната Пенелопе Крус и все по-влиятелния и предпочитан от специалистите обектив на Март и Маркус, която разказва история за модно и супер женствено очакване в наситени тонове и солидна доза сексапил.

От испанския бранд обявиха намерението си да ангажират Пенелопе в средата на ноември и това е очакваният резултат от този ангажимент.

Според нас не е лош, защото госпожа Хавиер Бардем придава страст и смисъл на почти всичко, до което се докосне, още повече, че новата серия аксесоари на прочутата фирма е елегантна и в достатъчна степен атрактивна.

Пролетната колекция на Loewe е заснета в двореца Marqués de Villafranca в Мадрид, а за вдъхновение е послужил образът на музата и съпруга на Салвадор Дали - Гала, прочута със силния си характер. Самата Крус признава, че се гордее със сътрудничеството с легендарния бранд:









"Това е испанска марка. За вдъхновение служат испанските традиции, испанската култура и испанската история. Много се гордея, че работя с Loewe, която се произвежда в Испания, а сътрудниците й са в голямата си част именно испанци", казва гордата и родолюбива испанка и ние напълно й вярваме.
 

More All fashion