Следва

Кейт и Пипа Мидълтън в идентични рокли. На коя й стои по-добре?

We love – Дизайнерската колекция на Ивайло Серафимов под лейбъла YVAILO

Забележителен със своя личен стил и... 

All fashion преди 11 години

Забележителен със своя личен стил и блог Ивайло Серафимов, за когото животът, хобито и професията са съответно мода, мода и мода, създаде третата си поред дизайнерска колекция с екзотичното име MIKAY, която на мига харесахме заради етно вдъхновението в моделите и прелестния стайлинг на фотосесията.

Ивайло познаваш от различни съвместни проекти, доказал се като артист, способен всеки път да ни изненадва приятно, както е в есенно-зимните му творения, които създава под лейбъла YVAILO, заедно с цял екип от талантливи модни хора.

Виж:
Българските блогъри за ViewSofia: СЪБЛАЗНЯВАНЕ by Ивайло Серафимов
Един ден от живота на модния блогър. От Ивайло Серафимов
Readers' Profile: 10 от 10 за стила на Ивайло Серафимов, по-известен като Yvo
Краят на конкурса "Стани моден редактор": ФИНАЛИСТИТЕ - Ивайло Серафимов

MIKAY звучи като героиня от приказка, а всъщност е уводът, съпровождащ третата поред и първа за сезон есен/зима колекция 2013/2014 на марката YVAILO. Вдъхновението тръгва от традиционните перуански ръчни занаяти като тъкане на черги и плетене на вълна, от ярките цветове, използвани в дрехите на местните хора от градовете Пуно и Куско.



Насъбраните идеи са преработени в съвременни акценти, отразени в моделите на облеклата. Пъстри помпони, платове с втъкани прежди и шарени принтове открояват колекцията със смел, но практичен дизайн.



Като акцент се открояват принтираните копринени шалове, произведени в същата английска фирма, която ползват Christopher Kane и Mary Katrantzou. Шаловете с лека ирония в тях показват традиционните антични южно-американски маски, в модерен вариант, разкрасени с мигли, грим и бижута.



Изключение е овцата в един от тях – талисман на екипа на марката. Пълната колекция на YVAILO може да се намери на yvailo.com.



























 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.