Следва

Тюркоазено лято от MELISSA ODABASH

"В сърцето на тенденциите". Или как да спечелиш революционния Samsung Galaxy S4 от ViewSofia и Bulgaria Mall

Лятото направи своите зигзаг движения, докато се установи, както го обичаме. Слънчево, загарящо, пълно със...

Шопинг преди 10 години

Лятото направи своите зигзаг движения, докато се установи, както го обичаме. Слънчево, загарящо, пълно със светлина, дълги часове и страхотно настроение за релакс. 

Дали ще изберем да го усетим в цялата му прелест тук, в града, на плажа или в който ни харесва летен курорт, или пък ще решим да му отдадем заслуженото като го "облечем" и стилизираме в най-горещите модни тенденции, то си остава най-прекрасният сезон, защото е пълен с изненади. И обещания, които толкова обичаме.

И понеже в сезон като този и в месец като този цялото ни същество жадува красота, емоция и страст, на тях е посветена новата ни, невероятно интересна игра, в която ние от View Sofia заедно с партньорите ни от едно от най-изисканите и спокойни места за пазаруване в София - Bulgaria Mall - ще ви подложим на фантастично предизвикателство.

В резултат, не само ще се превърнете в "съучастници" в едно стилово приключение, но и ще получите един рядък шанс. Шанс за награда, каквато всички мечтаем, която променя лятото и го прави още по-интересно, и която само едно от най-страхотните места в София - Bulgaria Маll - с лекото и стил може да я осигури.

И така, условието:

*В този материал сме подбрали точно 20 фантастични артикула от магазините на Bulgaria Mall, които сме обединили в нарочна селекция под името "В сърцето на тенденциите".

В галерията е изборът на нашите модни редактори, включващ прекрасни дрехи, обувки, чанти, аксесоари, всички до една избрани от елегантните магазини в Bulgaria Mall.

Изборът е съобразен изцяло с актуалните тенденции за пролетта и лятото на 2013 година.

Освен тези снимки обаче, на страницата на Bulgaria Mall във Facebook, чийто фен може да станеш още сега, ще откриеш допълнителни 5 артикула, отново избрани от нас, но които умишлено сме пропуснали да прибавим към модната селекция горе.

Задачата е да изберете един или повече от тях, този или тези, които смятате, че са най-необходими, за да допълнят избора ни максимално и най-добре, според вас, за да получим пълната картина на "В сърцето на тенденциите".

Напиши ни в коментарната форма тук долу кой е личният ви избор, като не забравяте успоредно с това да ни изпратите и мейл с реалното си име и телефон за връзка на [email protected], като упоменете с кое име сте коментирали под материала.



Един от всички вас, които прибавите стиловия си избор към този на нашите модни редактори и на консултантите от Bulgaria Mall, ще спечели един Samsung Galaxy S4.

ВАЖНО! Моля, не забравяйте, че играта продължава точно 3 седмици, като във всяка седмица темата и селекцията ще са различни. Започваме с "В сърцето на тенденциите", после ще направим "Цвят и настроение в града", а след нея е и последната ни стилистична седмица "В разгара на лятото". Във всяка от седмиците на триседмичната ни игра вие ще можете да участвате отново и независимо от останалите две седмици. Защото за всяка седмица има и по една награда. А тя е, припомняме, революционният Samsung Galaxy S4.

Уважаеми читатели, нови потребители, установихме по-рано днес, че има технически проблем със зареждането на картинката, която изисква да въведете съдържанието й при регистрация в коментарната форма, работим по отстраняването му до утре в 9.00 часа, като междувременно удължаваме срока с един ден за участие в играта.

Молим да ни извините за причиненото неудобство и благодарим на всички за коментарите, които ни помогнаха да уточним грешката. 

Благодарим за търпението!


Забележка!!! Проблемът не засяга участието на вече регистрираните по-рано в системата ни потребители.


 

More Шопинг