Следва

Смешно-сладки, сладко-смешни, като лято

Шах и мат на мазната кожа

Шах и мат на мазната кожа...

Шопинг преди 8 години

С първите слънчеви лъчи вече се размечтахме за къси панталонки, сандали и безметежни дни на плажа. Но заедно с така галещото слънце идват и проблемите, свързани с грижата за кожата през топлите дни. А всеки, които има мазна, склонна към акне кожа, знае че тя е особено податлива на слънчеви увреждания. Но дали знае че Eucerin разработи слънцезащитен крем-гел с фактор 50+, Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF 50+, който е предназначен специално за мазна и акнеична кожа и отговаря на специфичните й потребности?
Повечето хора с този дерматологичен проблем са наясно, че се нуждаят от слънцезащита, но се притесняват, че слънцезащитните продукти ще влошат състоянието им и ще оставят кожата с неприятното усещане, че е допълнително омазнена и лепкава. Е, нека притесненията останат в миналото!

Учените от Eucerin използваха експертните си познания в областта на фотозащитата и грижата за кожата, за да разработят слънцезащитен продукт специално за нуждите на мазната и акнеична кожа. Резултатът е ултра леката гел-крем текстура на Eucerin® Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch Face SPF 30 и 50+. Двата продукта съдържат ефикасни UV филтри, биологична клетъчна защита и технология за контрол на омазняването. Тя е уникална комбинация от три абсорбиращи себума пигмента и Л-карнитин, който намалява производството му. Формулите осигуряват моментално и дълготрайно матиране на кожата.
Ееее, и замириса на море!

Eucerin® Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch Face е наличен с фактор SPF 30 и 50+.
Препоръчителна цена 25,84 лв./ 27,90лв.

 

More Шопинг