Следва

Show me your bag: View Sofia, The Mall и третите страхотни награди!

Christmas present of the day: Отблясъци на нежна красота

Отблясъци на нежна красота...
 

Шопинг преди 8 години

Най-вълнуващият период от годината вече е тук и, въпреки че снежец преваля много за кратко, коледното настроение се приближава като фъртуна. Еуфорията покрай измислянето, намирането и опаковането на подаръците, които вълшебно ще се появят под елхата в коледната нощ, за да зарадват някой близък и скъп човек, расте главоломно. Така е и в нашия офис. Затова стартирахме празничната рубрика Christmas present of the day, в която до 23-ти декември подреждаме ден след ден от страхотни по-страхотни предложения за вашия, и нашия, разбира се, коледен шопинг лист.

И като прекрасни дами, или господа, придружени от такива, знаем колко очарователно стилно едно бижу може да завърши цялостната визия, независимо дали за празничен повод, за лежерна вечер навън или за повишаване на доброто настроение и самочувствие всеки ден.

Това красиво бижу на младия български бранд AVA View от естествени камъни е страхотна идея за подарък за всяка от нас, без никакво значение какво е заниманието, каква е възрастта, какъв е стилът ни. С финото си и изящно звучене то е най-естественият финален щрих към коледния, новогодишен или всеки друг тоалет, на нас, на приятелките ни, сестрите, любимите... Просто отблясък на нежност...

Поръчваме оттук>>


 

More Шопинг