Следва

Какво ново: Жизел Бюндхен с професионална сесия за списание Self Service

PFW: Дефилетата - Chanel пролет - лято 2014

Гениалните тоалети на La Maison de Chanel отново възхитиха присъстващите на ревюто днес, очаквано с... 

All fashion преди 10 години

Гениалните тоалети на La Maison de Chanel отново възхитиха присъстващите на ревюто днес, очаквано с огромен кеф, поради причината, че безотказно карат женските ни сърца да се влюбят във всеки малък, голям, лъскав, матов, пепитен или метален и прочее детайл от модния подиум, както и поради факта, бе Шанел действително е най-силният моден бранд. И преди, и сега.

Безкрайно идейният дизайнер, творческият гуру на марката Карл Лагерфелд, този път комбинира кожени панталони с широки крачоли с кашмирени блузи, завързани на талията.

Бяла дантела, плетено в неоново розово, деним рокли и, разбира, се класическата комбинация черно-бяло присъстват в новата пролетно-лятна колекция.

Перлите – запазена марка на Chanel, които сме свикнали да виждаме на няколко пласта увити около вратовете и китките на моделите, тази година отсъстват, но пък за сметка на това размера на самата перла, когато я има, драстично се е увеличил.



Красиви цветове, съвременен туист на класическите кройки и щипка от хумора на Lagerfeld – това безспорно не трябва да се пропусне да се види.



Под рапа на Jay-Z, с пъстър грим на очите и тип „отвеяна от вятъра”, къса до раменете, коса, моделите уверено крачат във вълнени поли с оръфани краища.



В колекцията подчертано намират израз характерите от 60-те и модерният по онова време футуризъм: след първите полети в космоса целият свят се "разболя" от идеята да покорява нови галактики.



Такa че, от средата на миналия век в поредицата ансамбли виждаме: трапецовидни рокли с яки-хомот, минита, обемни сака в съчетания с поли-балон, пуловери и жилетки от плътно трико с дълбоко v-образно деколте.

От футуризма - графичния декор, аксесоарите, както и стайлинга на манекенките, чиито лица са като платна за визажистите, обрамчени от перфектните черни и светли карета, в които, както и в останалото на сцената, ни останаха очите.















 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.