Следва

Петъчна доза СЕКС - 8 любими факта за Джейми Дорнан

Тайните за съблазняване на Ким Кардашян - директно от Instagram

Специален поздрав за татко Канйе Уест отправи чрез социална мрежа майката на няколко месечната му дъщеричка...

Други преди 10 години

Специален поздрав за татко Канйе Уест отправи чрез социална мрежа майката на няколко месечната му дъщеричка Норт и негова интимна приятелка Ким Кардашиян, като пусна секси снимка на профила си в Инстаграм, а в отговор рапърът написа в туитър: „ВЕДНАГА СЕ ПРИБИРАМ”.



Сексуалната закачка между Ким и Кайне, предизвикана от пищните извивки в изрязан бански на Кардашян, се хареса на близо 400 хил. души в мрежата и с нея риалити звездата се похвали, че е отслабнала с цели 25 паунда, или малко над 11 килограма, от раждането на бебето Норт. И то съвсем здравословно.



За усилията, които е положила, Ким призна, че следва безотказно диетата на Аткинс, а нейният говорител разкри тайната на успеха: "Тя яде предимно постни ястия, много протеини, здравословни мазнини, като ядки и авокадо, въглехидрати, плодове, зеленчуци и сирене. Ким искаше да е една здрава майка и кърмачка и да не токсицира млякото си с диетата като отслабне прекалено бързо. Започна режима на Аткинс в края на юни, с изрично одобрение от личния й лекар."

Като прибавим към диетата и ентусиазма на Канйе, приятелката му много скоро ще си върне формата до приятно закръглена и вероятно ще продължи все така мълниеносно да пробива във всички сфери, напоследък - много уверено - в модата.
 

More Други