Следва

You Little Legend: Криси Тейгън и Джон Леджънд с четвърто бебе пет месеца след третото

"Нищо досега не е успяло да ме пречупи”: цялото интервю на Ким Кардашян за Vogue Italia

Как Ким Кардашян дефинира новото си аз? Научаваме от този ексклузивен разговор за Vogue Italia.

Celebrities преди 9 месеца

Ким Кардашян е една от най-известните жени в света днес и не се съмняваме, че името й ще се помни винаги. Keeping Up With the Kardashians започва преди цели 16 години през 2007г. Тогава Ким е на 27г. и всичко започва като на шега. Никой не предполага световната слава, различните успешни бизнеси и милиардите долари, които ще достигнат сестрите Кардашян-Дженър. А и как да предполага... тогава те са просто риалити героини в шоу, което никой не е сигурен, че ще издържи дори сезон (вижте още: Ким за TIME: бизнес императрицата позира в черно).


VERSACE плетена рокля, сутиен и бикини INTIMISSIMI. Златни обеци с рубини и изумруди, златна гривна с диаманти BUCCELLATI

Е, семейството опровергава невярващите като се превръща в най-разпознаваемите лица в света. Всеки иска да се докосне до живота им, а някои дори вярват безрезервно, че наистина познават същността на сестрите само защото имат достъп до личния им живот чрез риалитито.

Истината е, че Ким преминава през безброй промени – както естетически, така и духовни. Някои дори казват, че гласът й се е променил. Ние искаме да разберем каква е Ким във всеки етап от живота й – преди риалити телевизията, преди майчинството, преди SKIMS и SKNN, както и след това. Интересуваме се от тази Ким, която обича да експериментира с гримове и дрехи преди да осъзнае, че може да направи кариера от това, от тази, която ходи в мола с шестте си най-добри приятелки, от тази, която заявява, че ако не беше това, което е днес, най-вероятно щеше да работи в Macy’s. Това е онази Ким, която всички, гледали Keeping Up With the Kardashians, помним: мотивирана, експлозия от емоции и леко скандална. Това е онази Ким, която все още не е усъвършенствала изкуството на уравновесеността, онази Ким, която крещи, когато се ядоса и която не се притеснява да показва всяка една емоция пред камера. Искаме да видим и израстването й в майка, бизнесдама, адвокат, модна икона – елегантна, уравновесена и адски успешна (вижте още: Ким Кардашян, бяла завист за талията ви!).

Лудост ли е животът ти?

Да, но аз преуспявам в хаоса.

Колко часа спиш на нощ?

Обичам да спя по 7 часа, поне. Така се чувствам най-добре. Когато имам възможност да спя повече, го правя. Поспаланка съм. Обожавам да летя със самолет, защото точно тогава мога да си позволя тези моменти. Просто изключвам - слагам пижамата и се отнасям моментално. Буквално мога да заспя навсякъде.

Наистина ли?

О, да, това определено е моето нещо.

Изморяваш ли се понякога от постоянните промени, които се случват в живота ти?

Старая се да не се случва. Точно днес говорих с майка ми за това да живееш за мига и да оценяваш всеки момент. Тя постоянно ми изпраща видеа на красиви гледки. Винаги, когато пътуваме, тя ни казва „Оставете телефоните и погледнете през прозореца!“. Дори да сме в различни коли, тя ми звъни: „На телефона ли си? Хайде, остави го!“


Дълга рокля от лурекс и пера GIVENCHY. Обеци High Tide в сребро от колекцията Elsa Peretti TIFFANY & CO. Колие от сребро с позлата, тюркоаз и яспис от колекцията на Бали GIOVANNI RASPINI

… Мама ти напомня да не използваш телефона си, докато тя използва нейния?

Знам, но се опитва да ни предпази и да не се претоварваме (прочетете още: Oh, mamy: Крис Дженър без капка грим в подкрепа за SKKN, бюти марката на дъщеря й Ким).

Първоначално изглеждаше нереално, че е възможно един човек да движи всичко това, но сега виждаме, че наистина го правиш.

Много е ангажиращо. В социалните мрежи публикувам секси снимка или най-сладкия кадър, но ще покажа и клипче, на което децата ми се карат, защото смятам, че е изключително важно хората да виждат и това. Виждам много от приятелите ми, пък и децата им, абсолютно перфектни, винаги. Не знам как го правят и не го разбирам. Малко завиждам, но в същото време това е абсурдно. Случват се много неща в къща с четири различни характера. Чувствам се голяма късметлийка за това, че имам помощ, но независимо колко ти помагат, децата искат майка си. Ти трябва да си човекът, който да разрешава проблемите и да показваш, че държиш всичко под контрол. Изпитвам огромен респект към всички родители. Сега не мога дори да си представя през какво е преминала майка ми.

Със сигурност започваш да виждаш родителите си по различен начин, когато и ти имаш деца.

Постоянно питам майка ми: „“Как го направи? Шест деца, шест характера. Всички сме толкова различни. Как се справи?“

А тя какво отговаря?

Казва ми: „Защо мислиш, че си сипвах водка всеки ден в 5 сутринта?“

Какво правиш, за да релаксираш след дълъг работен ден?

Обичам просто да си лежа в леглото. Перфектният почивен ден за мен е да гледам телевизия от леглото. В момента се подготвям за интервютата за риалити предаването ми.

Тези моменти на изповед в шоуто ти – чувстваш ли ги като терапия понякога?

Абсолютно. Понякога, когато разказвам дадена случка, се разплаквам. Понякога пък се ядосвам наново. Ако е чувствителна тема, а снимаме тестимониала по-късно, реакцията винаги е изненадваща.

Един от любимите ни моменти от шоуто е денят, в който взе първия от общо два изпита, които те деляха от мечтата ти да станеш адвокат.

Това е и един от моите любими епизоди. Дъщеря ми беше с мен. Дълго време тя не можеше да разбере защо уча през цялото време. Тя ме виждаше как се провалям и плача, видя как и аз съм притеснена колкото нея преди изпит. Но когато ме видя да плача от щастие, знаех, че разбира колко важно е това постижение за мен.


Дълга мрежеста рокля GCDS, сутиен и долна част от тюл с бродерия Sangallo INTIMISSIMI. Гривна Millenia с кристали Swarovski

Този момент всъщност посажда семето на потенциална дълбока реформа в наказателното правосъдие. Отношенията между САЩ и смъртното наказание и несправедливото лишаване от свобода изглежда плашещо за останалата част от света. Всеки, който се бори срещу това, заслужава респект.

Благодаря за тези думи. Случаите идват към мен от много различни хора с много различни животи. Много от тях ми пишат писма или се свързват чрез други хора. Когато се заема да помагам на някого, искам наистина да го опозная. Понякога, ако не е някой спешен случай, посещавам човека, но ако става дума за екзекуция, боря се с всички сили срещу това и няма време - просто действам.

Чудя се как тази част от живота ти се връзва с останалото. Тези истории преследват ли те в сънищата ти? Активна част в съзнанието ти ли са?

Много интересен въпрос. Всъщност не сънувам особено запомнящи се сънища. Когато посетиш някой в затвора и имаш възможност да опознаеш човек, лишен от свобода, определено се отразява и тези емоции остават в теб. Карат те да разбереш колко нечестна е системата ни и колко по-различно би било, ако имахме центрове за рехабилитация вместо затвори. Последния път взех със себе си сестра ми Клои. Беше много значим момент, защото тя видя реално колко работа върша. Когато опознаеш хората и разбереш откъде идват и как са стигнали до взимането на определени решения, сърцето ти се отваря.

Кой случай чувстваш най-близко до сърцето си? С кой най-много се гордееш?

Случаят на Алис Джонсън винаги ще остане близко до сърцето ми. Минаха 5 години откакто я пуснаха на свобода. Това беше и първото преживяване, което ме накара да искам промяна. Това беше катализаторът за всички последващи случаи. Но и този на Брандън Бернард, на когото не успях да помогна и беше екзекутиран, ме научи на ценни уроци.

Главна причина, поради която искаш да практикуваш право, е баща ти. Какви са спомените ти от него в работата му?

Наблюдавах го как работи по даден случай. Той ме научи да бъда много спокойна и съсредоточена. В моментите, в които той ни беше ядосан, винаги имаше разговори. Казваше: „Хей, ела тук, трябва да поговорим за това“. А когато майка ми се ядосваше, беше много забавно, защото постоянно бъркаше имената ни. Крещеше: „Кортни, Кайли, каквото и да ти е името, ела тук!“

Майките не би трябвало да показват, че са тъжни или изнервени, но моята го правеше и беше полезно, защото така разбирах каква е емоционалната обстановка вкъщи. Това ме научи да съм силна и емпатична. Ти показваш ли емоциите си пред децата? Сваляш ли гарда?

Нещо по средата. Ако съм разстроена заради бащата на децата ми, се опитвам да не го показвам, защото ще трябва да обясня причината, а не би било подходящо за тях да знаят. Няма нищо по-лошо от: „Ще разбереш, когато пораснеш“. Не искам да съм този човек. Но ако съм разстроена заради други неща, които те могат да разберат, ще покажа емоция. На Коледа плаках, защото майка ми ми подари къща за кукли. Децата не разбраха защо го правя и им обясних, че съм имала такава в дома на баща ми като дете.

Какво мислиш за децата ти и социалните мрежи? Как навигираш тази плашеща за нешето поколение глава?

В един перфектен свят те биха ли използвали социалните мрежи? Не. Но най-голямата ми дъщеря толкова се забавлява с тях. Тя наистина обожава да прави видеа с мен. Разбира се, имаме и сериозни разговори по темата. Норт все още няма социални мрежи на телефона си, а има и седмици, в които изобщо не използва телефон. Не е зависима от него. Ако беше, щях да се притеснявам повече.


Дълга рокля от кадифе и ръкавици от тюл от DOLCE&GABBANA, кристална брошка с форма на звезда от MIU MIU

Била си в гимназията по време на едни от най-хаотичните времена за Лос Анджелис като град - средата на 90-те години.

Имах най-страхотната групичка приятели в гимназията Те са ми най-добри приятелки от детската градина и така до днес. Наричаме се “the Lifers” и сме 7 на брой. Гледаме снимките си от тийнейджърски партита, от Бар Мицва и всички останали спомени и трябва да кажа – били сме много готини тогава! Но да, като тийнейджър, особено през 90-те, беше лудост. Тогава баща ми участваше в онези дела... беше наистина трудно за мен. Майката на гаджето ми (племенник на Майкъл и Джанет Джаксън) Ди Ди Джаксън, с която бях наистина близка, беше убита през 1994г. (намериха я мъртва в басейн, а по-късно гаджето й е арестуван за убийството). А аз трябваше да участвам в делото. Беше неприятно да преживея това на толкова крехка възраст. Това стана по времето на делото OJ. Просто се случваха прекалено много неща.

Как беше въвлечена в делото?

Трябваше да свидетелствам и бях там всеки ден с гаджето ми. Бях само на 14.

Манастирският дух се усеща силно в твоя дом и офис. Чувството за баланс се усеща чрез успокояващите цветове, които си избрала, и минимализма. Може би в минал живот си била някакъв висш сановник. 

Всъщност имах сесия с медиум не много отдавна, който каза, че душата ми е преживяла толкова много в минали животи, че затова сега издържам на толкова много стрес. Разбира се, по време на криза ставам леко неспокойна, но аз съм човекът, който решава проблемите на много хора в извъндредни ситуации. До момента нищо не е успяло да ме пречупи.

Начинът, по който реагираш на всичко, свързано с раздялата със съпруга ти, е доста грациозен и елегантен.

Благодаря! Понякога просто нямаш избор. Дали щях да подобря ситуацията, ако бях постъпила по различен начин? Не. Щях ли да я направя по-зле? Да. Мисля, че в даден момент просто трябва да се примириш с това последната дума да не е твоя и да знаеш, че не твоята истина се чува. Родителите ми ми дадоха добър пример, което беше полезно. Аз също искам да съм пример за децата си.

Както казва Сун Дзъ“Ако чакаш до реката достатъчно дълго…” Може би наистина няма причина да даваш обяснения. Важното е да съумееш да не реагираш. 

Съгласна съм на 100%. Смятам, че понякога, когато хората дават прекалена гласност на мислите си, усложняват ситуацията. Няма да отмине по-бързо.

Изглежда, че се е появила една нова Ким – и естетически, и духовно. Чудим се как я приветстваш и какво би оставила в миналото?

Наистина се чувствам като нова АЗ. Предишата ми самоувереност се коренеше в партньора ми, на чието мнение вярвах безрезервно. А когато се случи така, че се разделихме, се изгубих. Сега просто искам да правя правилното нещо. Искам да оценявам всичко и всички около себе си, да съм благодарна за отношенията с децата ми и да съм съсредоточена върху моите си неща. А относно това какво искам да оставя в миналото – не съм човек, който забравя от къде е дошъл. Благодарна съм за всичко.

Компанията ти за облекло и оформящо бельо SKIMS се справя фантастично, а компанията ти за грижа за кожата SKKN ще направи една година това лято. Как се чувстваш от това?

Вълнувам се, защото се разширяваме. Имам да кажа толкова много по отношение на грижата за кожата и най-после имам възможността да го направя.


Боди и ръкавици от JACQUEMUS, рокля с пайети, носена като пола от MIU MIU

С това ли се занимаваш през по-голямата част от времето си в момента? Правиш ли проучвания за грим линията си?

Правя проучвания през цялото време, но голяма част от това се състои в това да се гримирам. Работя с най-добрите гримьори и виждайки продуктите, които използват, и всичко, което казват - вдъхновяващо е. Щатлива съм, че всяка седмица имам тази възможност.


SKIMS ми е Gucci - новата кампания на бранда е топ!


Ти си музата и лицето на новата кампания Пролет/Лято 2023 на Dolce & Gabbana. Търсиш ли понякога и безизвестни, нови брандове?

Мисля, че винаги е микс от двете. Обожавам нови таланти. Ситлистът ми винаги търси нови брандове и възможности. Постоянно следим какво се случва на улицата и какво всички обичат и носят, дори когато пътуваме. Ако ще ходя в Армения, винаги питам кои са местните дизайнери. Когато ходя в Маями или Лондон, пробвам различен стил. Харесва ми да се обличам спрямо дестинацията, когато мога.

Като хора на словото, трябва да попитаме: в момента четеш ли нещо интересно?

Чета Signs от Laura Lynne Jackson и страшно ми харесва.

More from View Sofia

Само за жени! София посреща четвъртото издание на BIODERMA Women’s Run това лято

All About Life преди 1 година

BIODERMA Women’s Run - първото в България бягане само за жени, идва за своето четвърто издание на 25-ти юни. Бягането традиционно е с благотворителна цел и подкрепя Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“. Събитието и тази година е под патронажа на посланика на Франция в България, Нейно Превъзходителство г-жа Флоранс Робин.  

More Celebrities