Следва

Ирина се изложи: стори с руска салата и Z, реакциите са безмилостни

Сладоледените зодии и тяхната вкусна специфичност

Всеки от нас си има своите специфични вкусови предпочитания, но възможно ли е на основа на зодиакалния ни знак ние да имаме неустоимо привличане към даден сладоледен вкус?

Food преди 1 година

Сладоледи много, зодии също, така че нека да се впуснем в едно сладко и разхлаждащо приключение, за да разберем кои са най-подходящите хапчици сладолед за нашето лично съзвездие.

Овен, Дева и Риби

Представители на тези зодии обичат да задават тенденциите в ежедневието, така че изобщо няма да се учудим, ако перфектният сладоледен вкус за това тяхно лято бъде малиновата фиеста. Все пак малината е плодът трендсетър за 2022 г., в което се обяснява и логиката, ако забележим представители от тези зодии да се наслаждават апетитно на някое сладоледено изкушение с ароматен малинов вкус. Малки сладки парченца шоколад и едно освежително листенце от мента могат само да допълнят по перфектен начин сладката наслада от живота на представителите на Овен, Дева и Риби.

Телец, Козирог и Скорпион

И нека бъде шоколад. Ако има възможност да се вкуси шоколадов сладолед с допълнителни парченца шоколад, с хрупкави шоколадови бисквитки и шоколадов дресинг за сочност наведнъж, то това би било определено най-сладоледеното желание на всеки един уважаващ себе си представител от тези зодии. Със своето истинско и върховно удоволствие Телец, Козирог и Скорпион ще се наслаждават на любимия си сладолед с искрена и непринудена шоколадова любов.

Близнаци, Стрелец и Водолей

Aко може с още малко киви дресинг, моля. Или да си сложа допълнително от шоколадовите стърготинки? Сладоледът за тези зодии може да изглежда неконтролируем, но пък затова винаги повече от вкусен. В каталога на техния перфектен сладоледен избор могат да присъстват, както традиционни сладки предложения, така и нестандартни такива, като например с вкус на чийзкей с ягодово сладко или пък пистачио с бял шоколад. Мммм, че вкусно.

Рак и Везни

Сладоледената класика застъпва силно в представителите на тези две зодии, като семплият ванилов избор с вкусни шоколадови парченца е може би най-търсеният и желан техен избор. Такава прекрасна комбинация и още много различни видове сладолед могат да открият не само Рак и Везни, но и всички представители на зодиакалното съзвездие в магазините на Lidl, където веригата предлага близо 70 различни вида сладолед. С различни вкусове и форми за всяко желание, сладоледените предложения могат да освежат подобаващо всички зодиакални представители през това лято. А всички феновете на сладоледа могат да отпразнуват тази неделя (17 юли) международния ден на студеното изкушение с атрактивна отстъпка от цената в магазините на Lidl, като активират един от специалните купони в мобилното приложение Lidl Plus.

Лъв

Оставихме последна и сама тази зодия, защото, ако можем да перифразираме - Лъва по сладоледа ще го познаете. Силната индивидуалност и различност в сладоледения вкус на тази зодия изобщо не трябва да ни изненадва, така че не трябва и да се учудваме, ако един горд Лъв сладко и демонстративно похапва сладолед с вкус на карамел и фъстъци, например. Или пък ванилов със сушени плодове. Представителите от тази зодия винаги могат да ни впечатлят със своя различен и непринуден сладоледен избор.

Това беше нашият семпъл разбор на сладоледените вкусове, на които всяка една зодия не може да устои. Но все пак нека да оставим леко настрани нашия специален зодиакален знак и да се съсредоточим върху това да си хапваме точно този сладолед, който ни е най вкусен, защото денят ни винаги може да е една топка по сладък и щастлив, когато истински се наслаждаваме на това охлаждащо сетивата ни изкушение.

More Food