Следва

Кой какво облече на червения килим на наградите Emmy 2024

Кое прави немските бебешки пюрета K-Bio толкова любими на децата ни?

Органични, вкусни, достъпни - няма причина да не изберем новите бебешорски пюрета K-Bio. 

Food преди 2 месеца

Пюре-фазата е специфична. Здравейте, родители на 5-6-8-12-месечни бебчета, тук сме да ви ориентираме в морето от безкрайни опции на бебешки храни, пълно с вълни от въпроси и високи критерии (които винаги искаме да срещнем, става ли дума за децата ни). Всеки родител има своята безпогрешна интуиция и някои параметри на бебешкото хранене не подлежат на компромис - произходът на продуктите, липсата на оцветители и добавени аромати, строго контролираното биокачество. Нашата интуиция шепти: "избери новите пюрета на K-Bio, избери новите пюрета на K-Bio...". 

Избираме от 24 разновидности, сред които различни плодови и зеленчукови пюрета, бебешки зърнени храни и вечерни каши, а сред предложенията има и ястия с макаронени изделия и ориз с източници на протеини като пилешко или пуешко месо. Повече за храненето на бебето по месеци през първата годинка, както и още ценни съвети за развитието на любимите малчовци, научаваме от специализираната видеопоредица „Моето бебе расте“ - съвместна партньорска инициатива на Българската педиатрична асоциация и Kaufland България - ТУК.

Немската верига Kaufland разширява продуктовия си асортимент с био бебешките храни от собствената си марка. „Грижата за децата е приоритет в социалния ангажимент на Kaufland България. В последните години целево разширяваме устойчивия асортимент, предназначен за най-малките и новите ни био бебешки храни са естествена част от този процес. Безкомпромисното качество на пюретата е това, което ги отличава. Те се произвеждат в Германия в съответствие с разпоредбите на ЕС за биологично производство и това е категорична гаранция за качеството им.“, споделя Иван Чернев, изпълнителен директор на Kaufland България.
 

Плодове, зеленчуци и зърнени храни в различни текстури и комбинации са формулирани така, че да удовлетворяват нуждите за растеж, усмивки и спокойно коремче и осигуряват балансирана комбинация от основни хранителни вещества, ключови за развитието на бебетата. Захранването и първите пюрета, които избираме за децата ни, са важни не само от страна на здраве и спокойствие, но и като формиране на вкусове, предпочитания и собствено мнение за храната, затова биоопциите са за предпочитане от различни перспективи. Използването на органични съставки също така съответства на критериите ни за съзнателен и устойчив потребителски избор - за нас, за любимите същества, за планетата. 

Всяка бурканче от пюретата K-Bio преминава през строг контрол на производството още от почвата, през термичната обработка на хранителните продукти до вакуума на бурканчето за всяка партида, отсъствието на вредни метали и пестициди. Друг здравословен за всички по веригата елемент е стъклената опаковка, без примеси от пластмаса или други материали, като по този начин се гарантира, че храната е безопасна за консумация, а стъклото може да се
рециклира.

Естествено, пюренцата K-Bio имат the stamp of approval на Българската педиатрична асоциация. Опаковките им са чудесни и мамят любопитните очички, а вкусът приятно възбужда апетита и на най-мъничките сред нас.    

More Food

Какво представлява пескетарианската диета и здравословна ли е тя?

Food преди 1 месец

Всички сме запознати с растителното хранене, но не всички можем да се премахнем толкова много храни от живота си. Или може би искате да сте вегетарианец или веган, но просто наистина обичате суши. Така или иначе, пескетарианският начин на живот може да отговаря на вашите предпочитания.

Taste Sofia: Electro Camel

Food преди 4 месеца

Taste Sofia - една поредица за фини бохемски удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и живее като част от света. С неговото безкрайно разнообразие, фантастични възможности и усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...