Следва

Кой какво облече на червения килим на наградите Emmy 2024

Кое прави немските бебешки пюрета K-Bio толкова любими на децата ни?

Органични, вкусни, достъпни - няма причина да не изберем новите бебешорски пюрета K-Bio. 

Food преди 3 месеца

Пюре-фазата е специфична. Здравейте, родители на 5-6-8-12-месечни бебчета, тук сме да ви ориентираме в морето от безкрайни опции на бебешки храни, пълно с вълни от въпроси и високи критерии (които винаги искаме да срещнем, става ли дума за децата ни). Всеки родител има своята безпогрешна интуиция и някои параметри на бебешкото хранене не подлежат на компромис - произходът на продуктите, липсата на оцветители и добавени аромати, строго контролираното биокачество. Нашата интуиция шепти: "избери новите пюрета на K-Bio, избери новите пюрета на K-Bio...". 

Избираме от 24 разновидности, сред които различни плодови и зеленчукови пюрета, бебешки зърнени храни и вечерни каши, а сред предложенията има и ястия с макаронени изделия и ориз с източници на протеини като пилешко или пуешко месо. Повече за храненето на бебето по месеци през първата годинка, както и още ценни съвети за развитието на любимите малчовци, научаваме от специализираната видеопоредица „Моето бебе расте“ - съвместна партньорска инициатива на Българската педиатрична асоциация и Kaufland България - ТУК.

Немската верига Kaufland разширява продуктовия си асортимент с био бебешките храни от собствената си марка. „Грижата за децата е приоритет в социалния ангажимент на Kaufland България. В последните години целево разширяваме устойчивия асортимент, предназначен за най-малките и новите ни био бебешки храни са естествена част от този процес. Безкомпромисното качество на пюретата е това, което ги отличава. Те се произвеждат в Германия в съответствие с разпоредбите на ЕС за биологично производство и това е категорична гаранция за качеството им.“, споделя Иван Чернев, изпълнителен директор на Kaufland България.
 

Плодове, зеленчуци и зърнени храни в различни текстури и комбинации са формулирани така, че да удовлетворяват нуждите за растеж, усмивки и спокойно коремче и осигуряват балансирана комбинация от основни хранителни вещества, ключови за развитието на бебетата. Захранването и първите пюрета, които избираме за децата ни, са важни не само от страна на здраве и спокойствие, но и като формиране на вкусове, предпочитания и собствено мнение за храната, затова биоопциите са за предпочитане от различни перспективи. Използването на органични съставки също така съответства на критериите ни за съзнателен и устойчив потребителски избор - за нас, за любимите същества, за планетата. 

Всяка бурканче от пюретата K-Bio преминава през строг контрол на производството още от почвата, през термичната обработка на хранителните продукти до вакуума на бурканчето за всяка партида, отсъствието на вредни метали и пестициди. Друг здравословен за всички по веригата елемент е стъклената опаковка, без примеси от пластмаса или други материали, като по този начин се гарантира, че храната е безопасна за консумация, а стъклото може да се
рециклира.

Естествено, пюренцата K-Bio имат the stamp of approval на Българската педиатрична асоциация. Опаковките им са чудесни и мамят любопитните очички, а вкусът приятно възбужда апетита и на най-мъничките сред нас.    

More Food