Следва

Back to Black: тийзърът

Кой какво облече на червения килим на наградите Emmy 2024

Сезонът на наградите официално е в разгара си. След Златните глобуси миналата седмица и наградите Critics Choice Awards в неделя, 75-те награди Emmy започнаха в Peacock Theatre в Лос Анджелис в понеделник – третото голямо събитие на червения килим само за осем дни.

Celebrities преди 3 месеца

Звездното присъствие на всички тези събития е сходно, тенеднциите в стила - също. И миналата вечер доминираха червеното и черното, разглеждаме. 

Актьорът и продуцент Катрин Хейгъл беше там за събирането на „Анатомията на Грей“ и запази нещата класически с алена рокля на Reem Acra и боб в стил Мерилин Монро. Звездата от „Наследници“ Сара Снук също избра стария холивудски блясък в елегантна рокля на Vivienne Westwood в цвят мак, докато британската актриса и музикант Сюки Уотърхаус демонстрира много бременната си хубост в яркочервена рокля Valentino Haute Couture със стратегически разположени странични изрезки и огромно панделка под коремчето.

Сред избралите елегантни черни тоалети бяха Лизи Каплан (в ретро Йоджи Ямамото), Кристина Ричи (в дълбоко отворен Saint Laurent) и Райли Киоу (в Chanel). Междувременно звездата от „Мечката“ Айо Едебири бе сред най-шикозните дами на вечерта в черна кожена рокля с бюстие на Louis Vuitton и структурирана балонена пола.


Айо Едебири в Louis Vuitton

Може да е едва януари, но пролетта определено витаеше във въздуха около червения килим на Еми. Много присъстващи избраха свежо зеленото като цвят на тържеството - от грабващата вниманието шартрьозна рокля на Gucci на Джесика Частейн до меко падащата Marchesa с ментови мъниста на звездата от "Тед Ласо" Хана Уодингам.

Флоралните детайли също не лепсваха: върху бродираната сатенена пола на Louis Vuitton на актрисата Али Уонг, роклята с декупаж на цветя на Симона Табаско от Marni и ефирната поръчкова дреха от Armani Privé на нейната колежка от „Белият лотос“ Меган Фахи, една от многото с мотиви на роза.

Темата се пренесе и върху мъжкото облекло. Доналд Глоувър, номиниран като сцениарист на „Swarm“, облече кадифено горнище и панталон с цветни детайли от Bode. Водещият на наградите Антъни Андерсън също засука традицията в собственото си стилово настроение в смокинг от Etro със специфичен детайл от лилия, изработена от мъниста.

Кой какво облече на третия поред Червен килим, постилащ пътеката до най-важната нощ, тази на Оскарите на 10 март, вижте надолу >>> 


Лизи Каплан във винтидж Yohji Yamamoto


Джоузеф Лий 


Джоан Колинс


Жулиет Луис


Колман Доминго в Louis Vuitton


Джуно Темпъл във Vera Wang


Наташа Лион в Schiaparelli


Бела Рамзи в Prada


Меган Фахи в Armani Prive


Джон Хам и Анна Оцеола в Dolce & Gabbana


Тайлър Джеймс Уилямс в Dolce & Gabbana


Суки Уотърхаус във Valentino Haute Couture


Джена Ортега в Dior Haute Couture


Катрин Хан в Dior Haute Couture


Тараджи Хенсън в Atelier Versace


Педро Паскал със сестра си, чилийската актриса Лукс Паскал


Джесика Частейн в Gucci


Обри Плаза в Loewe


Водещият Антъни Андерсън в Etro


Сара Снук в Vivienne Westwood


Рейчъл Броснахан във Versace 


Донал Глоувър в Bode


Хана Уадингхам в Marchesa


Симона Табаско в Marni


Мартин Шорт, Селена Гомез(в Oscar de la Renta) и Стийв Мартин


Ариана Дебос в Brunello Cucinelli


Сам Ричардсън в Grayscale


Катрин Хайгъл в Reem Acra


Иса Ре в Pamella Roland


Кортни Кардашиян и Травис Баркър 


Али Уонг в Louis Vuitton 


Крис Перфети в BMC Studio


Райли Киоу и Присила Пресли в Chanel


Клеър Дейнс във винтидж Balmain


Кристина Ричи в Saint Laurent


Джанкарло Еспозито


Падма Лакшми 


Нийси Наш в Greta Constantine


Джена Лайънс


Ема Брукс

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 5 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.