Следва

We Love: Джоан Колинс, 90, на Emmy Awards 2024

Back to Black: тийзърът

Гледаме първият тийзър на Back To Black.

 

Celebrities преди 3 месеца

Мариса Абела влиза в ролята на певицата, която почина преди 12 години на 27-годишна възраст (вижте още: Истории от живота: Поп иконата Ейми Уайнхаус). Припомняме, че тя бе избрана за сложното превъплащение преди почти година след изключително оспорван кастинг. 

"Back To Black" разказва за скрити до днес части от живота на Ейми от времето, в което тя печели световна слава с едноименния си студиен албум, който се превръща в един от най-продаваните албуми в британската история.

„Филмът разказва невероятната история на Ейми Уайнхаус. Рисувайки ярка картина на улиците на Камдън, които тя наричаше дом, и улавяйки трудностите на световната слава, Back To Black отдава почит на артистичността, остроумието и честността на Ейми, докато се опитва да разбере нейните демони“, се казва в прессъобщението. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.