Следва

We Love: Джоан Колинс, 90, на Emmy Awards 2024

Back to Black: тийзърът

Гледаме първият тийзър на Back To Black.

 

Celebrities преди 4 месеца

Мариса Абела влиза в ролята на певицата, която почина преди 12 години на 27-годишна възраст (вижте още: Истории от живота: Поп иконата Ейми Уайнхаус). Припомняме, че тя бе избрана за сложното превъплащение преди почти година след изключително оспорван кастинг. 

"Back To Black" разказва за скрити до днес части от живота на Ейми от времето, в което тя печели световна слава с едноименния си студиен албум, който се превръща в един от най-продаваните албуми в британската история.

„Филмът разказва невероятната история на Ейми Уайнхаус. Рисувайки ярка картина на улиците на Камдън, които тя наричаше дом, и улавяйки трудностите на световната слава, Back To Black отдава почит на артистичността, остроумието и честността на Ейми, докато се опитва да разбере нейните демони“, се казва в прессъобщението. 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.