Следва

Наоми Кембъл посрещна второто си дете, момченце, на 53

You Little Legend: Криси Тейгън и Джон Леджънд с четвърто бебе пет месеца след третото

Добре дошло, бебе Рен!

Celebrities преди 9 месеца

Пет месеца след като посрещнаха дъщеря си Ести, Криси Тейгън и Джон Леджънд станаха родители на момченце, родено от сурогатно майчинство.

„Минути преди полунощ на 19 юни станах свидетел как най-красивата жена, моята близка приятелка, нашата сурогатна мама, ражда сред малко хаос, но с огромни сила и любов“, написа 37-годишната Тейгън в социалната мрежа.

За нейните 42,2 милиона последователи в Instagram тази радостна новина се оказа силно изненадваща. Тейгън, която през януари роди третата си рожба, очевидно бе запазила вестта за очакването на четвърто дете за себе си и най-близките. 

За Тейгън най-малкото и последно попълнение в семейството е невероятно емоционален момент – такъв, който едновременно изпълнява желанието й да бъде майка на четири деца, и такъв, който все пак идва на фона на горчивината от скорошната загуба на сина й Джак при „животоспасяващ аборт“.

„Откакто се помня, винаги съм искала четири деца“, разкрива бившият модел в публикацията си. „След като загубих Джак, не мислех, че ще мога да нося повече бебета сама“, продължава красавицата. 

„През 2021 г. се свързахме с агенция за сурогатно майчинство, като в първото ни писмо се питаше дали може да имаме две тандемни сурогатни майки, всяка от които да ни роди здраво момченце или момиченце. Близнаци, например?! По някое време, в началото на нашето пътуване със сурогатното майчинство, излязох от терапевтична сесия и казах на Джон – искам да опитам да износя дете само още веднъж. Ако не работи, ще се оправим. Вече видяхме най-лошото. И така, рестартирахме процеса на IVF, същия процес, който ни даде нашите красиви Луна и Майлс. Направихме нови ембриони, последва манипулацията и бяхме безкрайно щастливи да научим, че се случи - бях бременна с малкото ни момиченце Ести. Приблизително по това време срещнахме и най-невероятната, любяща, състрадателна сурогатна майка, която можехме да си представим, Александра. Първият ембрион, който опитахме с Алекс, не оцеля. Никога няма да забравя колко усилено се бореше тя, за да се подготви за второто инвитро. Без да искаме да бързаме с процеса, ние си поехме дъх и... просто бяхме търпеливи. Докато се промъквахме към безопасната зона на собствената ми бременност, бяхме извънредно щастливи да научим, че Александра е забременяла с момченце. Нашето малко момче.

Искаме да ти благодарим за този невероятен подарък, който ни направи, Александра. 

Освен новороденото бебче Рен, Тейгън и Леджънд са родители на Луна, 7, Майлс, 5 и Ести, 5 месеца. Както самата Тейгън каза, „сърцата и домът ни вече са официално пълни". 

Честито!

More Celebrities