Следва

We Love: Дженифър Лопес само по черно, от Tom Ford

Иван Георгиев е новият регионален оперативен директор на Starbucks за Румъния и България

Иван Георгиев, който ръководи Starbucks България от 2017 г., поема мениджмънта на веригата и в Румъния.

Food преди 1 година

Иван Георгиев работи в продължение на повече от 14 години за AmRest – най-голямата независима компания, оперираща с ресторанти в Централна и Източна Европа, още с навлизането й на българския пазар. Това му дава възможност да се развива и трупа опит в едни от най-големите вериги за бързо хранене в света - KFC и BURGER KING. Професионалната му кариера започва от касата на KFC и се развива до мениджърски позиции. От 2017 г. Иван Георгиев приема поста Регионален мениджър на Starbucks България, като брандът отново е представен от AmRest в страната. Под ръководството на Иван Starbucks България се превръща в печеливш пазар, портфолиото от кафенета се утроява за 4 години.

Неговата основна роля на новата позиция в Румъния, където Starbucks има 54 кафенета, ще бъде да развива единния бизнес модел на работа в Балканския регион по ефективен начин, така че инвестициите в развитие на човешкия ресурс и в технологични подобрения, да доведат до още по-високо ниво на обслужване на клиентите и качество на крайния продукт, както и за преодоляване на предизвикателствата свързани с пандемията от COVID-19. Същевременно Иван ще продължава да отговаря за 14-те заведения Starbucks в България.

„За мен е професионално предизвикателство да допринеса за развитието в Балканския регион на един от най-известните брандове в света, така че да покажем неговия истински потенциал. Нашите обекти ще стават все повече и все по-привлекателни за ценителите на доброто кафе и неповторимата атмосфера на заведенията ни, която създава приятелства и насърчава общуването между хората.”, коментира Иван Георгиев.

Иван Георгиев е роден през 1987 г. Притежава бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ и е магистър по „Маркетинг мениджмънт“ от УНСС.

More Food