Следва

Лепа Брена, 61, безупречна в Загреб

We Love: Дженифър Лопес само по черно, от Tom Ford

Дженифър Лопес знае как да отмести погледите от разсейващото и да ги прикове към себе си 

Celebrities преди 1 година

Отново, всички погледи се скупчиха върху нея на сивия килим на премиерата на документалния й филм на фестивала Tribeca Film Festival. За събитието в Ню Йорк 52-годишната певица и актриса избра секси творение на Том Форд, а на ръката й блестеше диамантеният годежен пръстен от Бен Афлек (четете още: Дженифър Лопес показа пръстена през сълзи - вторият годеж е факт). Избраният тоалет, напълно в стила на Джей Ло, изтъква всички предимства на фигурата на латино хубавицата, особено добре тонизираните дупе и бедра. Обичайните платформи са налице, а косата и гримът са съвсем подходящите за търсеното внушение - зряла, уверена, осъществена личност в пика на своята известност и признание.    

Документалният филм "Halftime" разказва за живота на Лопес на сцената и извън нея, навлиза в детайлите на работата й и проследява близката връзка с двете й деца.


Коментираме: 52-годишната Дженифър Лопес по бански


Очите на Джей Ло се насълзиха, когато малките й фенове се насъбраха около нея, възторжени.

More Celebrities

Задължителното интервю на Миуча Прада за Vogue: силен разговор за мода, семейство и страст

Celebrities преди 1 ден

Леко ветровитият ноември се усеща на балкона на Ca’ Corner della Regina, дворецът от 18-ти век, дом на фондация Prada във Венеция, където Миуча Прада позира за снимки на фона на Канале Гранде.