Следва

Цялото интервю за Хари Стайлс за Rolling Stone - умората, сексуалността и неспиращата вълна от критика

Новолунието в Дева на 27 август, общо и знак по знак за най-"шизофреничния" аспект на годината

Когато изобретателността на Девата се срещне с огнения Марс, всичко става почти неудържимо, включително ние самите
 

Astro преди 1 година

Всеки, роден, докато планетите се движат през земния знак Дева, има репутация за това, че е супер организиран, ориентиран към детайлите, прагматичен, ориентиран към служба към хората и може би малко безчувствен. Хората от зодия Дева са любители на списъците, таблиците, изследванията, данните и задълбочената и нюансирана комуникация - обикновено с цел да бъдат в помощ на другите. Тази основателна, "церебрална" атмосфера се дължи на управителя на знака, Меркурий, който контролира събирането на информация, начина, по който мислим и по който изразяваме идеите си. И това са само няколко от темите, които биха могли да оцветят дните около лунното събитие, управлявано от Дева този месец.

Тазгодишното Новолуние на Дева ще бъде точно в събота, 27 август в 4:17 сутринта. Поради основната връзка, която Луната ще направи - с ориентирания към действие Марс - това е момент, създаден да планираме следваща глава от живота си и да направим някакъв смел, страстен ход.

Новолунието в Дева е възможност за светлина в тунела

Новолуние - което се случва, когато Слънцето съвпадне с Луната - предоставя шанс да придобием яснота върху нещата, които искаме да "отпочнем" в течение на следващите две седмици (до следващото Пълнолуние) и следващите шест месеца (когато настъпи съответното Пълнолуние). Повечето нови луни се считат за подходящо време да проверим вътрешното си състояние и да обмислим как се справяме в определена област от живота, а това конкретно, попадайки в земната, полезна, интелектуална Дева, е момент, в който можем да помислим върху прагматичните планове за забавление (да, това е оксиморон) и актовете на служба, но най-важно е качествено да свържем ума и със сърцето си.

Струва си да се отбележи, че Девата е един от променливите знаци на зодиака - гъвкава, но също така и потенциално нерешителна група от няколко знака - така че е възможно да се окажете в страдание от прекомерно мислене, обвързване и тревожност за това какво точно или как да постигнете. Но силата на променливостта е в способността й да се адаптира към обстоятелствата, а в случая на Девата рационалността може да властва над всичко. Така че сега е вероятно по-лесно да се придържаме към фактите и да редактираме (силна страна на Девата) целите си.

Квадратът на Луната и Марс засилва желанието за движение и промени

Луната се пада на точно 4-ти градус на Дева, а Марс, планетата на действието, енергията и секса, е на същия градус в променливия въздушен знак Близнаци. Това Новолуние задейства огнена, напориста, потенциално дори агресивна енергия. Няма да се задоволим с това просто да сме подредени и комуникиращи, да водим дневник или да посетим терапевта си; това което се надяваме да постигнем през следващите месеци, изисква екшън. Състезателното, бързащо влияние на Марс казва: "Какво чакаш? Започни сега или някой друг ще те победи!“ Въпреки това, както Девата, така и Близнаците, управлявани от Меркурий, са знаци с ментален заряд, така че дръзкото действие, което ще сте вдъхновени да предприемете, ще включва комуникация.

Венера стимулира нарушаването на граници във взаимоотношенията.

В деня на Новолунието Венера, която в момента се движи през страстния Лъв, се изправя срещу Уран, който е в заземения, търсещ комфорт Телец, което ще донесе внезапна промяна, отварящи очите прозрения или променящи играта пробиви що се отнася до любов, пари и творчески начинания. Въпреки че това може да не е най-стабилизиращият транзит, той определено ще бъде вълнуващ и разтърсващ рутината. Старайте се да задържите каквото и вдъхновение да се появи сега, защото на следващия ден Венера се противопоставя на Сатурн, което внася ограничения и отговорност в микса, напомняйки, че без значение какво искате, ще трябва малко работа, за да го направите свое. Добрата новина: с огромния запас от изобретателност на Девата можем лесно да измислим добре проучен план за превръщането на всяка мечта в реалност.

 

Ето как ще се отрази това новолуние в Дева на вашия знак - прочетете както за Слънцето, така и за асцендента си, надолу >>>

Овен (21 март-19 април)

Новолунието попада във вашия 6-ти дом, дома на работата, здравето, благосъстоянието и добрите навици, отбелязвайки сладка възможност да си създадете нови здравословни навици, към които можете да се придържате всеки ден. С Венера във вашия 5-ти дом, дома на себеизразяването, рисковете, страстта и творчеството, в квадрат с Уран, който е във 2-ия ви дом, дома на парите и финансовия живот, намирането на повече физическо-психически баланс ще изисква противопоставяне на конвенциите в работата.

Телец (20 април-20 май)

Новолунието попада във вашия 5-ти дом, дома на романтиката и себеизразяването, така че това може да бъде наистина сърдечен, творчески момент за вас. Но с вашия владетел, Марс, който се изправя срещу радикалния Уран във вашия знак, колкото по-отворени сте да се носите по течението и да се адаптирате към променящите се приливи и отливи, толкова по-приятен ще бъде този момент.

Близнаци (21 май-20 юни)

Новолунието попада във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, така че вашият вътрешен свят е подчертан сега и можете да започнете стопляща сърцето нова фаза като преместване с вашия S.O. или провеждане на лечебен разговор с любим човек. Тъй като луната е в квадрат с Марс във вашия знак, просто се уверете, че вземате под внимание и личните си нужди.

Рак (21 юни-22 юли)

Новолунието попада във вашия 3-ти дом, дома на общуването, активирайки социалния ви живот, а в същото време се противопоставя на Марс, който е във вашия ,12-ти дом, дома на духовността. Ще се разкъсате между това да излезете навън и просто да се погрижите за емоционалните си нужди - но интуицията няма да ви остави да се заблудите.

Лъв (23 юли-22 август)

Благодарение на Новолунието, което попада във 2-ия ви дом, дома на парите и финансовия живот, изравнявайки се срещу Марс, който е във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, ще трябва да примирите разгорещената вътрешна суматоха с изискванията на групите, публиката и екипите, с които сте свързани. Въпреки че първоначално ще се разочаровате, определено има начин да постигнете баланс.

Дева (23 август-22 септември)

Новолунието във вашия знак е вашата възможност веднъж в годината да превърнете силно, мощно намерение/желание, което кара сърцето ви да препуска, в реалност. Тъй като Луната ще бъде в квадрат с огнения Марс, който е във вашия 10-ти дом, дома на кариерата, няма съмнение, че да оставите своя отпечатък и да станете малко по-настоятелни от обикновено ще ви послужи много добре.

Везни (23 септември-22 октомври)

Новолунието попада във вашия 12-ти дом, дома на духовността, което значи, че денят ще е сънлив и тих за вас дори ако мечтаете за амбициозни приключения, благодарение на квадрата с Марс, който е във вашия 9-ти дом, дома на пътуванията и образованието. Отделете допълнително време за саморазмисъл и презареждане, което може да ви подготви за смели ходове, тъй като и вашето време предстои скоро...

Скорпион (23 октомври-21 ноември)

С това Новолуние във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, това е идеален момент за започване на съвместни действия с колеги или приятели. Просто имайте предвид, че с квадрата от вашия съуправител, Марс, може да се чувствате допълнително защитени от времето и енергията си - което всъщност ще помогне да поставите подходящи граници и да не се "навиете" за повече, отколкото наистина се чувствате комфортно.

Стрелец (22 ноември-21 декември)

С Новолунието във вашия 10-ти дом, дома на кариера и обществения имидж, сте готови да стъпите в светлината на прожекторите и да се стремите още по-усилено за признание в работата. Просто знайте, че тъй като Луната е в квадрат с Марс във вашия 7-ми дом, дома на любовните партньорства, може да се наложи да преодолеете състезателно някакъв конфликт или препятствие с по-високостоящ или колега.

Козирог (22 декември-19 януари)

Новолунието попада във вашия 9-ти дом, дома на приключенията, вдъхновявайки ви да излезете от зоната си на комфорт и може би да усъвършенствате набора си от умения. Ако искате да резервирате пътуване на дълго разстояние или да продължите/започнете да учите, малък, но важен ход (като изтегляне на Duolingo или проучване на курсове в местния университет) може да ви отведе на правилен път.

Водолей (20 януари-18 февруари)

Попадайки във вашия 8-ми дом, дома на емоционалните връзки, това може да бъде наистина емоционално и трансформиращо Новолуние за вас. И квадрата на Луната и Марс, който е във вашия 5-ти дом, дома на себеизразяването и креативността, вие ще направите най-добре, ако кажете какво чувствате, вместо да оставяте емоциите си да тлеят.

Риби (19 февруари-20 март)

Това Новолуние е във вашия 7-ми дом, дома на любовните партньорства, така че е вашата годишна възможност да започнете вълнуващ нов път със значим човек, любим човек, приятел или колега. Ако направите всичко по силите си, за да съчетаете характерното си духовно заредено въображение с малко прагматизъм от Девата, това може да доведе до резултати, достойни за аплодисменти. 

More Astro