Следва

Всеки ден до Бургас с „България Еър“

Наоми Кембъл посрещна второто си дете, момченце, на 53

Дар от Бога 

Celebrities преди 9 месеца

Наоми Кембъл е възприемана от мнозина като глезена красавица, решила на 50+ да бъде майка, която използва за целта услугите на сурогатното майчинство. Но за едно щастливо момченце, благословено да е дете на световноизвестен супермодел, Наоми ще е съвсем буквално "мама" (ЧРД 53, Наоми Кембъл - звездата празнува в Кан). 

53-годишната манекенка изненада света, обявявайки вчера новината, че е станала майка за втори път. И при двете деца мисис Кембъл запази мълчание през цялото време, обявявайки щастието си едва след идването му на бял свят. 

„Мое мило мъниче, знай, че си извънредно ценено и обкръжено с любов от момента на раждането си. Истински дар от Бога! Добре дошло, момчето ми. Никога не е късно да станеш майка“.

След като посрещна дъщеря си през февруари 2022 г., Наоми приветства новородения си син, чието име все още не е обявено. На снимката 53-годишната жена държи е гушнала бебенцето, а в ръката й са двете детски ръчички - една мъничка и една още по-мъничка. Трогателен и красив момент на фона на бял шифон, бебешко боди от Dolce & Gabbana и пелена с флорални мотиви. 

Новината се оказа изненада както за лоялните поклонници на иконичния модел, така и за нейните колеги и приятели. 

Под публикацията й Марк Джейкъбс написа: „О, боже! Вече? Не мога да повярвам на втората благословия. Изумително!!", а Анна Суи добавя „Поздравления, Наоми!!! Очаквам с нетърпение срещата с малкото ти момче! Изпращам любов и прегръдки, Анна".

Клаудия Шифър и Синди Крауфорд също споделят топлите си пожелания за Кембъл в секцията с коментари. На хоризонта е ново непо-бебе, за което можем да предполагаме, че освен най-стилното на детската площадка, ще привлече на бебешките си партита повече модни величия отколкото успяват да съберат първите редове на седмицата на модата.

След раждането на първото дете, Кембъл беше подложена на натиск с остри коментари за естеството на раждането на дъщеря й, но вместо да позволи на омразата да я засегне, тя описа майчинството като „най-доброто нещо“, което някога е правила.

Но най-добрият й съвет е този, който тя даде на своите фенове: „Казвам на всички ви, направете го! Не се колебайте!“

More Celebrities