Следва

Модната амбиция на Виктория Бекъм доведе до филм. Видео документът ще разказва за успеха й като дизайнер

Karen Walker си партнира с Кенийски майстори в новата си пролетна кампания за 2014г.

Всеки път, когато новата рекламна кампания на Karen Walker се появи на хоризонта, се питаме с какво ще ни изненада този път?

All fashion преди 10 години

Всеки път, когато новата рекламна кампания на Karen Walker се появи на хоризонта, се питаме с какво ще ни изненада този път?

Вампири, фараони, малки деца и възрастни дами, всички те са носили уникалните модели очила на креативната дизайнерка през последните няколко години. Кои са следващите? Кенийски занаятчии, изработили серия от торбички с характерни мотиви, които ще бъдат подарък към всеки закупен чифт слънчеви очила от новата колекция на Karen Walker.

Кампанията, носеща името ‘Visible’, е част от съвместната инициатива на дизайнера от Нова Зеландия и Етническата модна асоциация на Обединените Нации. Кенийските майстори били превърнати в модели, уловени от ловкото око на фотографа Дерек Хендерсън. Както споделя и самата Walker пред Style.com: „Това, което обичам в тези портрети, е как те сякаш отнемат дистанцията, и физически, и психически, с лекота”.






 



More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.