Следва

В сайта на Tom Ford вече може да се пазарува онлайн

Как го прави тя: 40-годишната Хайди Клум и супер стегната й фигура на плажа

В момента Хайди Клум си почива на Бахамските острови заедно с новия си интимен приятел - Вито Шнабел, и...

All fashion преди 10 години

В момента Хайди Клум си почива на Бахамските острови заедно с новия си интимен приятел - Вито Шнабел, и децата. За съжаление, възлюбеният на модела този път не е попаднал в обектива на фотографа, но затова пък има достатъчно друг илюстративен материал, доказващ една приятна, изпълнена с положителни емоции и... джънк фуд ваканция.

40-годишният модел се плацика в морето, "въоръжена" с надуваеми дюшеци, пояси и прочие плажни екстри. Въздесъщите папараци са запечатали стройната Хайди в издайнически момент на похапване на пържени картофи в картонче, а световната преса "прегърна" новината и я тиражира на мига.

Още повече, че по собствените признания на Клум, тя посяга към фаст-фуд извънредно рядко. В началото на годината, например, тя направи петдневна жестока детокс диета, и съобщи неотдавна в интервю пред списание Women's Health:



"След 40 обмяната на веществата безусловно се променя. Винаги съм си мислила, че това няма да се случи с мен. Но ето че ми дойде до главата... Ако си позволя нещо излишно, обезателно трябва да увелича тренировките. Така и разработих личната си тактика за справяне с проблема.

Но затова пък винаги съм била уверена в тялото си."


Пред друго издание Хайди разказва за това, че се храни със свежи плодове, зеленчуци и белтъчни продукти с ниско маслено съдържание. Но не е краен привърженик на самолишенията и ако й се прииска да изяде един чийзбургер, например, то не само ще го направи, но и ще "изпита удоволствие".

В общи линии, дори слуховете за романа на Хайди с 27-годишния Вито Шнабел на фона на плажната сесия преминаха на заден план. Виждаме звездата и майка на 4 деца в чудесна форма и превъзходно настроение, комбинирайки смях и пръски в морето с децата си с малко по-тайнствената употреба на телефон настрани от всички, а черните й половинки ни карат да решим твърдо, че черни ще са и нашите бикини на плажа този сезон.
 























 

More All fashion