Следва

Наталия Водянова роди четвъртото си дете. Бебето е Максим Арно

Блясък, елегантност и романтични рокли на MЕТ Gala 2014

Под надслов "Чарлс Джеймс: Отвъд модата" премина тазгодишният бал The Costume Institute Gala...

All fashion преди 9 години

След като миналата година на ежегодния бал The Costume Institute Gala звездите направиха остър завой към пънка, тази година всичко се връща на мястото си, а блясъкът и елегантността облечени в най-романтични рокли минаха под надслов "Чарлс Джеймс: Отвъд модата".

Събитието в чест на дизайнера известен като първият котюр дизайнер в Америка, създавал рокли за едни от най-големите модни икони от 30-те чак до 70-те години на миналия век, бележи началото на изложбата в Метрополитън, посветена на работата на великия творец. Резултатът, който видяхме пък беше море от величествени, спускащи се чак до червения килим рокли, които най-нагледно видяхме върху личности като Сара Джесика Паркър, Каролина Куркова, Кейти Холмс, Карли Клос, Тейлър Суифт, Клеър Дейнс, Суки Уотърхаус.

По-екстравагантни и дори малко по ръба на темата тоалети носеха звезди като Риана, Ема Стоун, Ан Хатауей, които посмяха да разкрият част от коремите си, а не по-малко предизвикателни със своите деколтета пък бяха Блейк Лайвли, Марион Котиар, Бионсе, Жизел, Лейтън Мийстър и Джесика Алба.


Бионсе и Джей Зи

"White Tie and Decorations" беше дрескодът за мъжете на тазгодишното бляскаво мероприятие. Много от присъстващите се съобразиха с него и пристигнаха облечени в унисон с дрескода. Дейвид Бекъм, Брадли Купър, Канйе Уест бяха само част от силните звездни мъжки присъствия.


Дейвид и Виктория Бекъм

MЕТ Gala е едно от най-значимите събития във фешън средите. Балът се провежда от 1948 година и бележи годишното откриване на изложба в Института по костюмите в музея Метрополитън. Наричат го "Оскарите на Източния бряг", може би защото събира всички интересни и важни лица от света на модата, за които това е Събитието на събитията. Освен това цялата тази прелест се хоства от Vogue.

 

More All fashion