Следва

Беата Първулова представя дебютната си модна колекция днес

Новите колекции: Maison Martin Margiela, resort 2015

Всичко, абсолютно всичко в тази колекция изисква да бъде закупено и носено дълго и с удоволствие години напред...

All fashion преди 9 години

Всичко, абсолютно всичко в тази колекция изисква да бъде закупено и носено дълго и с удоволствие години напред. Може да бъдем упрекнати в пристрастие или предвидим възторг, предвид на кого все пак е колекцията, но това не ни плаши.

Изискана лаконичност, тотална простота, нахален минимализъм - обожаваме тази мода, по една единствена причина - кара ни да се чувстваме добре, облечени, обути, украсени в нея.
Колеги нарекоха междусезонната колекция на Maison Martin Margiela "интелектуална", но това е твърде опростенческо определение. Да си отърсен от всичко излишно не е просто интелект, то е и други важни неща - страхотно самочувствие, пълна убеденост, гигантски майсторлък.

Френско-белгийската маркаMaison Martin Margiela е без преувеличение прекрасна. Междусезонните колекции, разбира се, не се целят в обичайния wow-ефект, но все така са важни за общия имидж. Тук подкрепен прекрасно от дизайнерите на марката в лаконична мода, видимо сложна при умишлено търсена и внушена на пръв поглед простота.

Мохерен пуловер с отворено рамо, нещо ала предлаганите в Topshop, се оказва уникално конструирана дреха. Същото важи за саката, жестоко заредени с фантазия.Кожата с косъм, отдавна наместила се като царица в летните колекции, тук приема ролята на съвършен, лъскав черен бомбър, Онова, което прилича на пола, е всъщност смело вързана на кръста жилетка, а необработените иви на ризата създават впечатлението, че цялата колекция е направена на един крак, т.е. без никакво кой знае какво старание.

Разкошна работа, в която освен всичко друго обожаваме и цветовата палитра - великолепно царствена, без намек за мрак или безличност, въпреки черното, сивото, бежовото.































Още от днес (23 май 2014):

Сватбата на Ким и Кание - най-обсъжданото събитие на годината. На всяка цена!

Street style вдъхновения - днес намигваме на лятото 

Elegantissima: Койна Русева в Кан

И още...

More All fashion