Следва

MFW: Дефилетата - Prada пролет/лято 2015

MFW: Дефилетата - Moschino пролет/лято 2015

Вторият ден на модната седмица в Милано е наситен с поне 8 ревюта, които задължително трябва да се видят...

All fashion преди 9 години

Вторият ден на модната седмица в Милано е наситен с поне 8 ревюта, които задължително трябва да се видят - Max Mara, Emporio Armani, Fendi, Prada, Moschino, Just Cavalli, DSquared2 и Costume National са сред титулярите в бранша и затова следим техните визии с голям интерес.

След анимационните герои и джънк фууд инспирираната колекция миналия път, сега Moschino включва в играта друг, не по-малко знаков образ от попкултурната сцена – този на Барби. Джеръми Скот се забавлява с пълна сила и хуморът му помита всички очаквания на публиката - всичко в бонбонено розово и обемни руси коси, така ще посрещнем новия сезон. 

Отвъд трудната за преглъщане розовост, Moschino все пак показва разнообразие от по детски жизнерадостни цветове и десени, балансирани силуети, и всъщност доста носими облекла.

Нищо, че на един от моделите му се наложи да профучи с ролкови кънки по пътечката. Все пак  това е само едно от амплоата на Барби, а може да избираме от толкова много други.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.