Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 08.12 – 14.12

Спечелете уникалния Gucci Premiere - аромат, достоен за червения килим

Спечелете уникалния Gucci Premiere - аромат, достоен за червения килим...

All About Life преди 9 години

Основана във Флоренция през 1921 г. от Гучио Гуччи – мъж с поглед над създаването на оригинални луксозни продукти, предназначени за очарователните съвременни пътешественици, компанията Gucci израства, за да се превърне в символ на съвременния глобален лукс, съчетавайки традиционно качество, майсторски кройки и модни технологии.

Криейтив директорът Фрида Джанини казва: „Gucci притежава великолепно наследство, но винаги е била пионер. В съвременните аромати аз се позовавам на историческото минало на модната къща, говорейки на съвременните мъже и жени за живота, който водят днес. Исках да интерпретирам нашите емблематични символи, за да представим ароматите си като модерни луксозни обекти на желанието.“

В духа на идващите празници, ароматите на Gucci са идеалният подарък за любимите хора. И точно, защото знаем колко неустоими и завладяващи са те, ви отправяме eдно предизвикателство, което ви дава шанса, точно преди Коледа, да спечелите уникалния Gucci Premiere - аромат, достоен за червения килим, който ще превърне всеки обикновен ден в истински празник. 

„За мен парфюмът е бутилирано самочувствие и увереност” казва Блейк Лайвли, лице на лъскавата рекламна кампания на Gucci Premiere Eau de Toilette„Пръсваш от аромата и мигновено се усещаш по-силен – парфюмът носи богата чувственост, и същевременно има власт над другите хора”.

За да почувствате и вие тази увереност и богата чувственост, е нужно само да отговорите на един въпрос, чийто отговор може да ви пренесе в този ароматен свят. 

Кажете ни от къде Gucci Première черпи своето вдъхновение, за да създаде неустоимия си аромат?

Отговорите ви очакваме на познатия мейл адрес [email protected] до 15 декември включително. 

Успех на всички!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.