Следва

Moments In Between - да си подарим време

Приорин Шампоан, без повече компромиси

Шампоан, ревитализиращ, за мазна или изтощена коса, който е базиран на същата доказана формула като на капсулите...

Адреси преди 8 години

Няма жена, която да не иска косата ѝ да изглежда винаги перфектно, както и няма жена, която да не се ядосва, когато косата ѝ просто не е във форма. Изтощена при стрес, смяна на сезоните, възстановяване след заболяване или след раждане, косата претърпява множество загуби, и въпреки че вече знаем как да се преборим с тях, а именно с Приорин Капсули, ни се иска да имахме и още по-ефективна и нежна грижа.

И сякаш нашите приятели от Bayer чакаха да изречем точно това наше желание, за да разработят идеалното допълнение към терапията с Приорин, под формата на Шампоан, ревитализиращ, за мазна или изтощена коса, който е базиран на същата доказана формула като на капсулите.

С естествените си съставки Приорин шампоан се грижи интензивно и същевременно нежно, за косата, а неговата ефективност се дължи на поне 4 важни съставки: гликопротеин, витамин В5, екстракт от просо, екстракт от ябълка.

• Гликопротеинът подпомага растежа на косата и стимулира клетките в корена на косъма, като така помага да се поддържа косата здрава.

• Витамин В5 заздравява косата и подпомага нейната регенерация. Той хидратира косата и така й придава блясък и обем.

• Екстрактът от просо снабдява косата с минерали, важни за нейната здравина и успокоява скалпа.

• Екстрактът от ябълка съдържа аминокиселини, които деликатно измиват косата и се грижат за скалпа.

Съставките на растителна основа и витамините в Приорин Шампоан, поддържат здравето и красотата на косата, като освен това Приорин Шампоанът хидратира, прави я блестяща, и ѝ придава обем. Заздравява и успокоява скалпа, подсилват структурата на косъма и подпомагат растежа на нова, здрава коса.

И това не е най-хубавото! Добрата новина е, че с Приорин Шампоан изтънената и изтощена коса може да бъде измивана ежедневно! При това без да правите компромиси и без да се притеснявате повече за нея!

More from View Sofia

More Адреси