Следва

NYFW: Кой и как запълни първия ред на Givenchy, пролет-лято 2016

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Ким Кардашиян отново дава повод за коментари и те отново не са положителни. Бременната в шестия месец реалити звезда се появява на шоуто на Givenchy в Ню Йорк...

All fashion преди 8 години

Твърде много Ким

Ким Кардашиян отново дава повод за коментари и те отново не са положителни. Бременната в шестия месец реалити звезда се появи на шоуто на Givenchy в Ню Йорк в един от най-скандалните си тоалети откакто е бременна за втори път до сега. Освен с аутфита на Ким, семейство Уест привлякоха вниманието към себе си и със солидното си закъснение. Двойката нахално пристигна на ревюто с един час закъснение, карайки всички звездни гости да изчакат търпеливо дефилето.

34-годишната Ким демонстрира красноречиво творение на Givenchy - прелестна иначе роклята, стига да не е носена от жена в напреднала бременност. Крехкият слой прозрачна дантела разкрива пищните й заоблени форми на света, прикрити едва от кожени високи ботуши и скини шорти. Признаваме, че на нас толкова много от Кими ни идва в повече и предпочитаме да беше оставила малко и на въображението.

Фотошопско дупе

Най-нелепият ретуш, който някога сме виждали, било то на чужда или на наша корица, е този на родния Playboy, с главно действащо лице - модел, на име Моника Валериева, участник в новия сезон на Vip Brother.

Позата, евтиният вид и гладният поглед оставяме без коментар. Но поне да бяха малко по-реалистични. Задните й части изглеждат като "запечатани" и доста ни е любопитно дали момичето е нов вид нечовек, или просто някой от редакцията им счита този вид дупе за по-привлекателно?

Хищната Ники

Изумяваме се от случващото се с холивудската мода напоследък. Свикнахме на напълно прозрачни рокли, животински принтове и кожeни костюми по червения килим, но ни е трудно да преглътнем, че този стил вече присъства и на Седмицата на модата.

Припомняме, че по принцип идеята на това мероприятие не е в центъра на вниманието да бъдат посетителите му. Не е заложено и те да бъдат популярни личности, които нямат нищо общо с модния бизнес, но и това отдавна се е променило, защото те са се превърнали в рекламни лица. А вече изглежда подобни събития се превръщат и в поредна арена, на която въпросните звезди да провокират с външността си, сякаш всички останали събития не са достатъчни.

Олицетворението на всички тези тенденции е хищната Ники Минаж, облечена в рокля от круиз колекцията на Givenchy. И сама по себе си тази рокля, надяната точно от пищната Ники, е твърде натрапчива, но с якето отгоре, разкопчано отзад, за да може да подчертае формите й, наистина е прекалено. А иначе представянето на Рикардо Тиши бе безупречно, жалко за нелепите визии на някои от прочутите му гости. 

Твърде много цвят




Сексапилната актриса Алис Иив бе забелязана на червения килим в ужасяващ тоалет. На премиерата на новия си филм "Before we go" Алис носи рокля от есенно/зимната колекция на Marni, която изобщо не подхожда на фигурата й. Вероятно просто тази рокля не е създадена за някого, който е под 180 см. 

Освен факта, че този модел никак не й приляга, идва и ужасяващата комбинация от черно, кафяво и лилаво - горещо препоръчваме да се избягва. Кошмарно й стои не само роклята, но и цялостната й визия е някак нелепа - небрежната коса, през бледо опушения грим до силно украсения клъч... Всичко по нея би било интересно, но не и в тази комбинация. Елегантните обувки на Jimmy Choo също изгубват ефекта си, заради неподходящата дължина на роклята. Визия, благоприятна за модел, но не и за фигурата на апетитната Алис.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.