Следва

NYFW пролет/лято 2016: Пъстър есенен стрийт стайл

NYFW: Кой и как запълни първия ред на Givenchy, пролет-лято 2016

Едно изключително силно дефиле по време на fashion week, каквото бе шоуто на Givenchy в петъчния ден, не би...

All fashion преди 8 години

Едно изключително силно дефиле по време на fashion week, каквото бе шоуто на Givenchy в петъчния ден, не би могло да се случи без присъствието на кино звезди от ранга на Джулия Робъртс и Ума Търман, нито без големи имена от музикалния бизнес като Стивън Тайлър, Деби Хари, или по-младите - Сиара, Ники Минаж, и влиятелни приятели като Карин Ройтфелд и Канйе Уест. Всички те и още десетки важни хора пристигнаха в Ню Йорк, за да присъстват на първия ред на великолепното представяне на Тиши.

В завидния списък от гости на бранда присъстваха и имената на много колеги на дизайнера, близки до работата и сърцето му топ модели като Наоми Кембъл, която изуми в черния си Givenchy ансамбъл, както и талантливи модни редактори, разбира се. Повечето - само в Givenchy дрехи и аксесоари.



Носителката на Оскар Джулия Робъртс бе една от изненадите на вечерта, тъй като това е нейното първо появяване на седмица на модата от 17 години насам. Актрисата, която е лице на кампанията на Givenchy, бе заела своето място на първия ред, облечена в тениска с лика на Рикардо Тиши.



Лив Тайлър пък придружаваше баща си Стив, готически преобразена, както за аромата на Givenchy VERY IRRÉSISTIBLE, на който красавицата е лице.



Там бяха и Аманда Сийфрид, Марго Роби, Къртни Лав, наследниците Мисони, Вера Уанг, Джеръми Скот.
Този сезон покани за ревюто имаха не само блогърите с над милион последователи в социалните медии - 1200 любители на марката получиха шанс да пуснат заявление и да присъстват сред купа знаменитости.



Ето и някои от най-паметните присъствия в снимковия репортаж в галерията горе>>
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.