Следва

Хоби Хороскоп или какво да правиш в свободното си време според Зодията

Любовен Хороскоп за 2010 година

Като щастие, като страст, като гняв, като абсурд, като филмов сюжет, тази седмица посвещаваме на любовта във...

Astro преди 14 години

Като щастие, като страст, като гняв, като абсурд, като филмов сюжет, тази седмица посвещаваме на любовта във всичките й превъплъщения.

И тъй като всеки от вас е пристрастен към тази тема, започваме с любовен хороскоп за 2010 година.

Овен

Любовта е като балон – лети високо, но след време изпуска въздух!


В началото на 2010 г. много Овни ги очаква тайно романтично приключение, последиците, от което ще почувстват през останалата част от годината. В средата на лятото е възможен тих роман с колега на работното място. През есента всички мисли и действия ще бъдат насочени към създаване на семейство. Но звездите не съветват Овните да встъпват лекомислено в брак през 2010 г. Жените Овен ги очаква спокоен, умерен живот с постоянен партньор.

Телец


Любовта е навсякъде – само се огледайте!

Любовните романи на Телците през 2010 г. ще бъдат свързани с пътешествия и командировки. Звездите ги съветват да бъдат предпазливи и да не вярват на красивите думи на непознати партньори. Независимо от това, романите на Телците, през тази година, ще им донесат много опит и мъдрост. Това ще им позволи да пристъпят към изграждането на нови сериозни и дълготрайни отношения. Мъжете Телци ще се научат по-добре да разбират жените. Жените Телци ще придобият нови знания в изкуството да манипулират партньора си. Звездите съветват самотните Телци да се вгледат внимателно в близкото обкръжение.

Близнаци


Любовта е палава гирлянда, паднала незнайно откъде!

Нова любов ще донесе в живота на Близнаците стабилност и финансово благополучие. В първата половина от годината сексуалният им живот ще се активизира значително. При тях може да се завърне партньор, с който са се разделили преди няколко години. Заедно с него в живота им ще се завърне усещането за щастие. Близнаци, постарайте се да не допускате грешки, за да не загубите отново този партньор. Жените Близнаци както обичайно ще имат успех с противоположния пол. Мъжете ще са изпълнени с нежност и грижа към половинките си.

Рак

Любовта е заразителна, омразата също!

Сексуалният живот на Раците през 2010 г. ще е стабилен и продуктивен. Всичко се движи към сключване на брак и създаване на стабилно семейство. Раци, постарайте се да не пропускате шанса си и бъдете внимателни към предложенията. През пролетта може да срещнете съдбата си. Само се постарайте да не изплашите птичката на щастието с ревността и недоверието си. Лятото обещава да е изпълнено с горещ секс. Очакват ви нови и интересни запознанства и тайни страсти. Краят на годината очаквайте големи изненади от партньора си. Много от тези сюрпризи може да бъдат неприятни.

Лъв


Любовта е храм за двама, в който място за трети няма!

През 2010 г. Лъвовете трябва да се погрижат за своето здраве и физическа форма. Да се постараят да не се пренапрягат както в работа, така и в леглото. Да мислят за качеството, а не за количеството! Съобразяването с това просто правило ще им позволи да постигнат големи успехи. Лъвове, не се забърквайте в авантюри и не извършвайте необмислени постъпки. Вашата участ са здравите и стабилни отношения с постоянен партньор.

Дева

Любовта е лудост и съдба!

Веселият нрав и необмислените постъпки на Девите са в състояние да разрушат всякакви романтични отношения. През 2010 г. Девите ги грози раздяла с любящ човек, който не е в състояние повече да търпи незаслужени упреци и обиди. Всички тези събития ще разрушат съществуващите отношения и ще сложат край на перспективите. Новите отношения няма да доведат до нещо повече от приятелство. Това положение на нещата ще застави много Деви да зялягат над работата и известно време да забравят за романтиката.

Везни

Любовта те кара да летиш!

През 2010 г. Везните ги очакват сериозни промени – ще заменят старите дотегнали отношения с нови ярки любовни романи, които ще променят много неща в живота им. Има голяма вероятност от сключването на успешен брак. Влюбените ще имат доверие един на друг. Жените Везни ги очакват страстни обяснения в любов. Мъжете Везни може да се радват на наследници. Везни, постарайте се да не влизате в конфликти с половинките си през юни и октомври. Емоционалната лабилност в тези периоди може да ви донесе много излишни неприятности.

Скорпион

Любовта е невероятно приключение!

Тайните любовни романи на Скорпионите през 2010 г. ще бъдат многобройни и приятни приключения. Подемът в сексуалната енергия ще окаже влияние на всички страни от живота на Скорпионите. Новите увлечения ще им донесат нови усещания... Есента ще ги застави да се замислят относно промяна в ритъма на сексуалния им живот. В противен случай възниква опасността напълно да си загубят главата.

Стрелец


Любовта е силна, когато се споделя!

През 2010 г. Стрелците ще мислят за семейство – благоустройство и разширяване на жилището преди да имат деца. Тихото щастие ще бъде много важно за тях и те са готови да положат за това много усилия.Мъжете Стрелци ще имат успех с прагматични дами, което ще ги кара все по-често да бъркат в портфейла си. Жените Стрелци ще прибягват до многобройни интриги, които няма да завършват никак добре. По-малко романтика, повече реализъм. Но това съвсем не е лошо за отношенията.

Козирог

Любовта е късмет и съдба!

През 2010 г. Козирозите ще постигнат много ако станат по-внимателни към партньорите си. Пътуванията и преместванията не само ще променят ритъма им на живот, но и ще способстват за романтични запознанства и за появата на хора, на които може да разчитат. През януари-февруари отношенията към партньора ще бъдат преразгледани. През юни или септември е възможно да срещнат своята съдбовна любов. Ако сватбата не влиза в плановете им, то огънят на страстта няма да пожали нито тях самите, нито партньорите им.

Водолей


Любовта е като силен наркотик!


Любовните похождения на Водолеите през 2010 г. ще останат тайна за всички. Тези, които не успеят да запазят тайна може напълно да променят живота си. В началото на годината събитията ще им позволят да си отворят очите за много неща и голяма част от тях да преразгледат. Новите познати може да останат с тях дълго време. През септември и декември успешно ще бъде пътешествие, което не само ще придвижи кариерата им нагоре, но и ще донесе романтика и верни приятели.

Риби


Любовта е максималистка – иска всичко или нищо!

През 2010 г. Рибите ще имат много наситен сексуален живот. Ще се появят много нови партньори, но и старите връзки ще напомнят постоянно за себе си, особено през април-май. Лятото и отпуската ще прекарат с любимия човек. Чувствата им ту ще пламват, ту ще угасват. Сексуалният живот на Жената Риби много ще зависи от финансовото състояние на избраника. Ако се появи възможност за брак през есента с човек, отличаващ се по възраст и социално положение, е необходимо да намерят добър адвокат за сключване на брачен договор. Мъжете Риби ще имат луд успех сред дамите, но по-трудно ще стигнат до брак. Те могат да се наслаждават на свобода и разнообразие.

 

More Astro