Следва

Скици на Valentino ще живеят в дигитален музей

My Style: Кристина Симидчийска. Из гардероба на един моден редактор

Красива млада жена. Това е Кристина Симидчийска, моден редактор в списание „Ева”, на 30 години, зодия Телец...

Fashion преди 13 години

Бял хол. Бяла маса. Жълти и оранжеви лимонови резанки, маргарити в стъклена ваза. С дръжка.

Едното перде – зелено. Другото – бяло.

Уникален френски прозорец.

Красива млада жена. Това е Кристина Симидчийска, моден редактор в списание „Ева”, на 30 години, зодия Телец, асцендент Рак.

V. S. Този апартамент го искаме…
К. С.
Да, и аз, обаче не го продават. Тук съм под наем вече 3 години, но преди това търсих месеци наред. Исках точно такава къща и ето, хубава е, нали?



V. S. Направо разкош. Колко години направи в „Ева”, Криси?
К. С.
Близо 2. Когато отивах, знаех, че предизвикателството е достатъчно голямо. И е така, и аз се чувствам добре. Сред креативни и талантливи хора, с които може взаимно да се дърпате напред.



V. S. Имаш много малки и големи кутии, какво криеш в тях?
К. С.
Основно бижута. Много обичам големи, различни бижута, обици, обсебена съм от рози напоследък, което ми е странно, даже не бях забелязала, че е така, докато не влязох в магазин с приятелка и тя не каза: „Стига вече рози”.



V. S. Някоя друга сладка мания?
К. С.
Бели тишърти, много обичам, имам 20-ина вече, купувани от къде ли не. Тази с пластмасовите букви ГАГАРИН я обожавам, тя е на Гардероб. Другите – също, Зара ме влюби в себе си с тази кожа отгоре, въобще всяка си има история и характер.

V. S. Какво ще ни извадиш сега, искаме изненади?
К. С.
Тази пътна чанта се чувствам длъжна да ви я покажа, нова-стара ми е.



V. S. Уникален сак, толкова е секси.
К. С.
Да, това ми е последната находка от секънд хенд. За 6 лева. Много си го харесвам.



V. S. Любимата марка имаш ли?
К. С.
Не, нямам любима марка, обичам просто неща, които ме изненадват. Не е важно какво точно пише на етикета.
Ето тази рокля например е много в тенденциите, прозрачна, купила съм си я преди две години и още не съм я обличала, но, сигурна съм, това лято тази ще е моята рокля.
/Забелязваме, че цветовете са неутрални, нежни, като самата Криси…бел. ред/



… а това е любимата ми малка черна рокля, бях с нея на Нова година, с едни дълги до над коляното ботуши, много хубаво стана.

V. S. Страст към чантите?
К. С.
Хм, разбира се, имам афинитет към чантите, макар че всъщност нося една-две от тях, и то със задължителното условие да са големи. Тези, които купувам от интерес и желание не са за всеки ден, но пък са ми интересни всичките до една.



V. S. Имаш ли мания да трупаш, събираш, пазиш нещата си?
К. С.
Преди години бях привързана към нещата си, докато в един момент не започнаха да изчезват някакви мои любими неща, любима обица или гривна и първоначално доста страдах, но после, постепенно с времето започнах да осъзнавам, че това не е толкова важно. Сега лесно се прощавам с вещите и честно казано чакам да се появи поредната акция за събиране на дрехи за да ги занеса.

V. S. Кое е най-важното в добрата дреха? Какво да гледаме първо?
К. С.
Материята е най-важното нещо. Може да имаш най-разкошната кройка, най-съвършения цвят, ако материята е лоша, все едно нищо не си направил.



V. S. Кой е най-лесният и безпогрешен аутфит, постижим в 3 минути?
К. С.
Много зависи за кого е. Това е от първостепенно значение, все пак основната цел на дрехите, освен покривната им функция, е да изразяват нещо. Тишърт, джинси и висок ток са напълно достатъчни, особено ако индивидуалността на съответния човек е достатъчно ярка. Оттам нататък едно хубаво бижу, едни красиви слънчеви очила са достатъчни, за да допълнят нещата.



V. S. Откъде си купуваш обувки?
К. С.
О, този въпрос е много сложен с обувките. Все се надявам да влязат повече марки за обувки тук, и специално в София. Иначе се колебая между висок ток и равната подметка на кецовете.

V. S. Колко чифта Converse имаш?
К. С.
Ами, ето, не са малко. Тези с цвета на горчица са най-новите ми.



V. S. Какво трябва една жена да си купи на секундата, просто да не бива да си позволява да го изпусне? За винтидж находка – ясно, друго какво?
К. С.
Никога не изпускайте базови неща, които ще ви останат вечно в гардероба. Вечно е силна дума, но такива, които можеш да носиш няколко сезона, с хубава материя, добър цвят, дреха, която ти стои добре. Всяка дреха или вещ, която е инвестиция по своя характер, си заслужава да бъде купена.
 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.