Следва

Княз Кардам се раздвижва за първи път след тежката катастрофа

Благодаря ви, д-р Енчев или как Осама възкръсна в билборд

Ликът на Осама бин Ладен се появи на билборд, пародия на оригиналните и съвсем истински реклами на...

Лица преди 12 години

В интернет зевзеци всякакви. Но сред последните заслуги на онези, които пишат редовно във форумите, откъдето пък често черпим информация, излезе истински национален виц.

Ликът на Осама бин Ладен се появи на билборд, пародия на оригиналните и съвсем истински реклами на пластичния хирург д-р Енчев, в който карикатури на дами от 50-те благодарят с послания на любимия си д-р, който ще ги направи или прекалено красиви, за да работят или пък ще им помогне да подредят живота си. Билбордът с Осама гласи: Всички мислят, че съм мъртъв, благодаря ви, д-р Енчев. Остроумната шега обаче се осланя на реална кампания, което е по-страшното в случая.

Елементарните послания, които принизяват жената до куха домакиня от 50-те и които д-р Енчев лансира, са наистина пошла реклама, независимо, че става дума за пластична хирургия, силиконови подплънки и изваяни дупета.



Питаме се обаче ако не си Златка Димитрова или Николета Лозанова, каква трябва да си, за да те накарат тези послания да предпочетеш именно услугите на доктора, който вярва, че красотата е симетрия.



Затова решихме да попитаме теб, би ли отзовала на подобен рекламен биолборд, ако трябва да си направиш естетическа корекция или и ти вярваш в максимата, че лоша реклама няма?

Да или Не на подобен тип рекламни кампании?

More from View Sofia

More Лица