Следва

Лека зеленчуково-месна супа минестроне

С деца на море

Малчуганите могат да се радват, защото току що обновихме онлайн магазина ни с летни играчки от Little Owl специално за тях...

All About Life преди 12 години

Малчуганите могат да се радват, защото току-що обновихме онлайн магазина ни с летни играчки от Little Owl специално за тях.

Сигурни сме, че ще намериш подходящ подарък, с който да поощриш мъничето си в средата на ваканцията, а някои от новите артикули са подходящи и не само за деца, като Супер мяткащата се топка, която не пуснахме през целия уикенд.

Ето го и пълния списък на новите неща:

Моята първа мяткаща се топка - 60 лева
Супер мяткаща се топка - 60 лева
Дървена люлка - 28 лева
Говорещ кон - 42 лева
Торбичка с 50 дървени кубчета - 42 лева
Дървен меч с черна дръжка - 15 лева

Ще намериш всички тях, както и много други в категорията Design на ViewSofia Shop.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.