Следва

Малко златно съкровище

Back to the future: Chloe Resort 2012

Дебютът на Клеър Уейт Келър през октомври след напускането на Хана Макгибън като креативен директор на Chloe...

All fashion преди 12 години

Дебютът на Клеър Уейт Келър през октомври на парижкия подиум след напускането на Хана Макгибън като креативен директор на Chloe, ни държи в приятно очакване за моделите пролет-лято 2012 на един от най-нежните лейбъли.

Resort колекцията е своеобразен преход от единия към другия дизайнер, създадена от двете първи дами на марката - вече бившата Хана и бъдещата Келър.

Като име, което става символ на женственост и елегантност през 70-те, Chloe преповтаря тези силни години в колекцията си Resort 2012. Панталони с широки крачоли, рокли в А силует, трапецовидни поли, деним и костюми са част от историята на онова любимо на много гениални дизайнери десетилетие.

Най-хубавото е, че идват в свежи цветове, класическо черно и бяло и онова прелестно като тревата зелено или като мента с мляко синьо.

Наслади им се>>


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.