Следва

Брад и Анджелина се местят в Лондон

Любовните истории на лятото: Наталия Водянова - разводът, новият любим

Освен като най-популярната руска манекенка, красивата Наталия Водянова е известна и като „руската пепеляшка”...

Лица преди 12 години

Освен като най-популярната руска манекенка, красивата Наталия Водянова е известна и като „руската пепеляшка”. И наистина - нейната история много напомня на приказка: родена е в малкото градче Горки, намиращо се в бившия Съветски съюз, където израства в пълна бедност, работейки на сергия за плодове. Както повечето модели, и тя казва, че е открита случайно от моден агент, който й връчва визитка и я амбицира да научи английски, за да може да замине и да осребри красотата си. Мъдро следвайки съвета му, на седемнайсет години тя вече има договор и постоянно жителство в Париж, а оттам нататък всички знаем - виждали сме я в кампании на Шанел, Марк Джейкъбс, Луи Вюитон, като това е само малка част от списъка.

Но истинската приказка започва, когато през 2001-ва тя среща бъдещия си съпруг на парти, където той я заговаря и, без особени усилия, съблазнява. Той не е случаен ценител на женската красота - той е Джъстин Тревор Бъркли Портман, шесто поколение английски благородник, чиято фамилия притежава голяма част от централен Лондон. Логично, бизнесът му е с недвижими имоти.



Омъжвайки се за него на пищно парти в Санкт Петербург, тя си спечелва обръщението „Honourable” (почитаема, многоуважаема) , което трябва да бъде използвано пред името й в по-официални случаи. Отдадена на любовта им, тя ражда три деца - нещо, което малко манекенки биха си позволили в апогея на кариерата си, освен ако не са встъпили в брак с високопоставен наследник. Малките Виктор, Лукас и Нева често биват разхождани в компанията на Дария Жукова, друга изключително богата (но още от раждането си) рускиня, съпруга на Роман Абрамович.

Младата двойка изглежда повече от щастлива и е изключително ухажвана и харесвана от медиите, въпреки непрестанните спекулации за класически пример на „брак по сметка”. Но сега, девет години по-късно, те обявиха официално раздялата си, без да задоволят любопитството ни и да оповестят официална причина, поради което таблоидите навлязоха в негласно състезание за най-сензационна новина по темата. Най-разпространената версия е финансовото състояние на Джъстин, което се оказало не толкова голямо, колкото Наталия смятала. Заможното му семейство не означавало, че и той автоматично е доживотно обезпечен  - единственият дивидент, който фамилията му донесла, била титлата. Не знаем дали вярваме в това, но проблемите му с алкохола и хазарта, загатнати от приятелки на манекенката пред  „Комсомолская правда” ни се струват по-достоверни. Още повече, че той залагал предимно пари, принадлежащи на съпругата му…

Последните новини около красивата манекенка отговарят почти със сигурност на въпросите около мистериозната раздяла - от няколко месеца тя е щастливо обвързана с друг богат наследник. Антоан Арно е син на Бернар Арно, изпълнителен директор на конгломерата LVMH, чиято собственост са  Фенди, Живанши, Дона Каран, Селин, Герлен и още много, много други. Това го прави не само един от най-влиятелните хора в модата, но и в световната икономика. Съответно и сина му. Можем само да кажем, че Наталия определено има вкус към мъжете от висшето общество – било то благородници или представители на бизнес елита.

 

More from View Sofia

More Лица