Следва

Директно от PR-a: "Бионсе „взе” тоалета на Анелия"

Избраха Мистър и Мис... Бронзов тен

В средата на август все е време за някоя и друга мис или пък мистър, защо не!? Плеймейт, тяло, дупе, силикон...

Лица преди 12 години

В средата на август все е време за някоя и друга мис или пък мистър, защо не!? Плеймейт, тяло, дупе, силикон - всички те, предизвикват бурни реакции, а момичета се борят за титлата със зъби и нокти.

Точно този инстинкт за борба за оцеляване са използвали организаторите на конкурс, наречен мис и мистър тен, за да привлекат участници в неговата идея.



Зорница Владимирова и Явор Йорданов се казват победителите, а за жури без избран големия, на ръст, Любо Ганев. Лек инцидент обаче не му позволил да се яви, или поне така оправдават липсата му.

И без Любо обаче Зорница и Явор впечатлили с бронзов загар и привлекателни тела журито в столичен клуб. Сред експертите по тела и загар в журито са били поп-фолк изпълнителката Пепа, която наричат Секса, плейбоят Жоро – Френски, който и да е той, и според прес информацията „ и още представители на хайлайфа”.



Въпреки слабото отразяване на конкурса момчето и момичето с най-бронзов загар получават екскурзия до Италия и дентални процедури на стойност 4600 лв.



Не е малко за момчета по джапанки, всеки каквито е имал вкъщи, на денс сцена и момичета с рокли от евтин сатен. За екскурзията до Италия и безплатния зъболекар си струва да направиш тази жертва. Пък току-виж и някой те набедил за модел и вземеш, че лъснеш във всеки PR материал.

И такива неща стават в града, докато ти безгрижно събираш своя плажен тен.

 

More from View Sofia

More Лица