Следва

Лято 2011: Най-сладките двойки на сезона

Б като Библия - Б като Блог

Перфектната бяла рокля заедно с перфектното червено сако могат да бъдат допълнени перфектно единствено от класическa...

All fashion преди 12 години

Най-готината чанта за лап топ

Най-готината чанта за лап топ, която сме виждали наскоро. Освен това вместо да обърнеш интернет, за да разбереш откъде да си вземеш такава, може просто да си купиш парче естествена кожа и да се обърнеш за помощ към първия шивач, за който се сетиш.

Може да не гарантира целостта на съдържанието си при изпускане, но и стандартните чанти за лап топ не го правят. Допълнителен плюс е, че можеш да я носиш като клъч, когато не е заета с малкия ти компютър.

via fashionjunkiie

Code Red



Перфектната бяла рокля заедно с перфектното червено сако могат да бъдат допълнени перфектно единствено от класически чифт червени Converse. За още повече разкош добави червено червило и ярък лак за нокти.

via Lookbook.nu

Направи си сам колие като на Proenza Schouler





За да се възползваш от страхотната идея на Джак и Лазаро от Proenza Schouler не са ти необходими хиляди евро, а малко свободно време и една разходка до м-н Слънчоглед на ул. Иван Вазов, където вярваме, че ще намериш всичко необходимо. Трябва просто да избереш подходящите фигури, да ги боядисаш със спрей в желания цвят (ако не ги намериш в него) и след това само да ги свържеш с метални халки.

Пълните инструкции ще намериш тук.

via Honeslty WTF

По риза и пуловер



Това е аутфит от каталога на Tony Bianco за лято 2011, който веднага ни грабна с градската си небрежност и лекота. Освен това е перфектен за особеното настроение на времето тази седмица, така че, ще го изпробваме още утре.

via studded hearts

Какво още можеш да правиш със старите си дънки



Към някои от новите попълнения в онлайн магазина си Madewell предлагат и екстри, които можеш да си направиш сам, като тази страхотна панделка от деним, която превръща класическата мъжка риза в още по-желана придобивка. За да си я направиш, можеш да видиш видеото тук. На втората снимка има кърпичка, изработена от заден джоб на джинси, която да носиш добавиш към тишърт или сако, например.

via Madewell
 

More All fashion