Следва

Запечени праскови с мед и цедено мляко - един уникален десерт

Коте - леопард, коте - зебра

Каква порода коте харесва детето ти - коте-зебра, коте-леопард или коте на точки - имаме ги и всичките. Страшно...

All About Life преди 12 години

Каква порода коте харесва детето ти - коте-зебра, коте-леопард или коте на точки - имаме ги и всичките. Страшно забавната закачалка можеш да намериш във ViewSofia Shop и имай предвид, че всичко е леко, здраво и от естествени материиали.

Симпатичното животинче ни напомня на Чеширския котарак - важен герой от "Алиса в страната на чудесата". Закачалката има пет здрави дръжки направена е от шперплат, подходящ за деца.

А за фантазия можеш да местиш главата и опашката на котаранчо А може да я използваш и като малко рафтче за съкровища! Лесна за сглобяване и закачане.

Цена 40 лв, ViewSofia Shop, поръчай тук>>



 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.