Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Мокасини с нежен ток

Чудесен пример за тенденция, която въпреки пророчествата, не загина само след едно припламване миналата есен...

All fashion преди 12 години

Чудесен пример за тенденция, която въпреки пророчествата, не загина само след едно припламване миналата есен, а напротив, разви се до степен на масово харесване и премина с бодра крачка в есента на 2011-та.

Мокасините с висок ток са хрумка, която няма как да не харесаш, ако преимуществено живееш в града. Формата е ежедневна, стилистиката - традиционна, удобството - в голяма степен гарантирано, а токът, този добавен елемент, носи необходимата доза агресия и самочувствие.

При този тип обувки харесваме освен идеята, още и широкия обхват възможности за носенето й. Тя стои еднакво добре и с пола и с панталон. Вълшебна е с чифт добър деним. Женствена е много с пола до коляното с производна кройка, тип молив, плисе, или пък трапец. Стои еднакво шик на босо, с фин чорап или пък плътни памучни чорапи. Носи на шофиране, но също и на бодро крачене из улиците. Изобщо това е първият от "универсалните бойци" на идния сезон: общо взето новите тенденции в действителност са добре или не толкова добре забравени стари, и носят със себе си елемент на сигурност, на преход, на спокойствие.

Препоръчваме идеите на дизайнерите в меки, есенни тонове, в един цвят, защото облекчава съчетанието и без платформа, защото тази разновидност стои, според нас, по-нежно на крака.

Токът варира от 5-6 до 10-12 сантиметра, изборът е истинско предизвикателство. Ако ти се носи мокасина с ток, сега е момента, действай смело с поръчка он-лайн или на място, но изборът в мрежата гарантирано е по-богат.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.