Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Есен в тенденции: Masculine Inspired

Въпреки че лятото все още ни вдъхновява за някой друг коктейл или модна хрумка с какво да носим белия топ...

All fashion преди 12 години

Започваме плавно и подробно да ти представяме най-големите тенденции от модния подиум за есента и зимата на 2011-та и 2012-та, следи внимателно.

Старта даваме с един любим наш тренд, който не спираме да изпробваме вече няколко сезона, а именно - дрехи, вдъхновени от мъжкия гардероб. Но тази есен, вместо да си откраднем поредната бяла риза или стария му чифт джинси и да ги превърнем в нещо супер елегантно и секси, дизайнерите решиха да ни облекат в мъжки дрехи от глава до пети. Виж например широките сака, сякаш скроени не по твоята мярка, на Stella Mccartney, гаменските визии на Chanel и Dolce&Gabbana, мъжките якета при Reed Krakoff и Chloe...

Много от визиите, въпреки гениалната идея, са доста трудно приложими на практика, и точно затова те попитахме седмица по-рано в анкета, как ти би носила този тренд. Оказа се, че смелите решения - колкото по-мъжествено и колкото по-широко, толкова по-добре, не са за предпочитане, а залагаме по-скоро на комбинация от обемна връхна дреха и женствен силует отдолу или обратното.

Оказва няколко ключови неща в гардероба за есента бихме могли да създадем перфектната, вдъхновена от елегантните мъже визия. Чудесно би стояло сакото в мъжка кройка с прави панталони до глезена и оксфордски обувки или пък широк пуловер със слим фит джинси. А защо не широкият пуловер с поло яка да не влезе в комбинация с макси пола, а голямото кожено яке с къса цветна рокля!?



Можем да превърнем мъжката визия в нежна мелодия и само с един класически висок ток и голяма чанта плик. Тенденцията maculine inspired е лесно постижима и с риза, закопчана до горе и сако в неутрални цветове. Само по риза с навити ръкави, широк панталон и ниски обувки, тип мокасини, бихме повторили визията на холивудското мъжко момиче Катрин Хепбърн.



Този тренд е пълен с идеи и изненади как да го носим и не напразно е сред любимите ни, защото само с един много нежен акцент - прозрачна блуза или дантелен топ, тънък цветен колан или обувки на ток, можем да превърнем и най-мъжката визия в свръх елегантна и женствена.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.