Следва

Just like this: Стрийт стайл икона

Б като Библия - Б като Блог

Спомняте ли си, че преди известно време припадахме по тази секси мини рокля Acne...

All fashion преди 12 години

Онази рокля Acne

Спомняте ли си, че преди известно време припадахме по тази секси мини рокля Acne?

Всъщност, все още не ни е безразлична, особено след като видяхме очарователната Анди от StyleScrapbook облечена точно в нея и най-високите обувки с леопардов принт.

Е, може би не бихме я съчетали точно така, но определено една толкова гениално проста рокля може да те накара да изглеждаш като тръгнала по червения килим на което и събитие си избереш.



via StyleScrapbook

Пончо шал



Може все още да е над 30 градуса навън, но не трябва да забравяме да се подготвяме за есента от рано. Ето един добър пример. За хладните есенни вечери се вдъхновихме от този шал, които ни накара да обикнем комбинацията черно+кафяво за пореден път.

via 5 inch and up

Милитъри пустиня



Ако има перфектен модел за точно този тип панталон, то това е точно той. Аутфитът ни отнесе в Сараха без да се замисляме и веднага си представихме колко комбинации може да станат незабравими, ако в тях присъства този панталон.

via Le Fashion Image

Оранжев поглед




Само горният клепач. Само една тънка линия. Само един цвят. Нищо друго. Питали сме те за мнението ти за цветната очна линия, която цяло лято беше сред топ тенденциите в грима, но какво пък. С оглед на това, че е способна на направи и най-скучният аутфит интересен, защо да не продължиш да я носиш и през есента, леко затъмнявайки цвета й.

via Altamira NYC

Океания



Ето интересен начин да се пренесеш на брега на океана, разхождайки се в града и оглеждайки се във всяка витрина. А най-хубавото на тази рокля, е че можеш да я съчетаеш дори с тънки скини джинси, което веднага я прави топ дреха и в есенния ти гардероб.

via The Northern Light

More All fashion