Следва

Стоичков сви камера на напорист папарак

Директно от PR-a: В падащ сняг през август, Бойко Борисов, министри, политици и светски личности, уважиха премиерата на „Конан Варварина“ 3D

На 24 август, в Cinema City (Мол София), се състоя дългогоочакваната премиера на най-скъпата продукция...

Лица преди 12 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса ще ти даваме дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща, и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и съдържателната си стойност. Автентични остават и заглавията на прессъобщенията.

В падащ сняг през август, Бойко Борисов, министри, политици и светски личности, уважи премиерата на „Конан Варварина“ 3D


На 24 август, в Cinema City (Мол София), се състоя дългогоочакваната премиера на най-скъпата продукция, реализирана в България - „Конан Варварина“ 3D. Ню Бояна Филм и Тандем Филм надминаха всички очаквания, като изненадаха специално поканените гости не само с декори, пресъздали в мола атмосферата на филма, но и с уникално „варварско“ парти. Неочаквано за отпускарския август, в дългата редица почитатели на варварския екшън скромно се бяха подредили премиерът Бойко Борисов, министрите Симеон Дянков и Трайчо Трайков, американския посланик Джеймс Уорлик, а Вежди Рашидов беше прекъснал даже почивката си, за да присъства на събитието.

На премиерата бяха още и шефовете на Мтел, немският топ ивент-маниджър Михаел Амер, живеещият в Маями български диджей Стен Колев и режисьорът на „Expendables 2” Саймън Уест. Присъстваха и българските актьори участвали във филма, много светски личности и бизнесмени. Тук беше и плеймейтката Златка Райкова, която скоро не се беше появявала на светски събития.



Шефът на Ню Бояна Филмс, Дейвид Варод, лично посрещаше гостите, които бяха специално изненадани с луксозно вино розе от избите на Едуардо Миролио.

„Конан Варварина“ 3D е грандиозна, международна продукция, изцяло реализирана от Ню Бояна Филм. Качеството на филма е на световно ниво споделят продуцентите на лентата и България би трябвало да се гордее с този уникален проект.

Истинският фурор около събитието започна още рано след обед. Всички минувачи станаха част от неповторимата атмосфера на „Конан“, попадайки в шатра с декори от филма.



В късния следобед изненадващо се присъедениха двойници на Конан, облечени в автентични костюми, учудващо приличащи на Джейсън Момоа (Конан). Интересът ескалира и множеството пред мола се нареди за снимки с тях. Атрактивни гримьорки, също в костюми от филма, пресъздадоха артистичния грим от лентата.

След внушителната гала премиера гостите й попаднаха в снежна буря и това не беше последната изнанда. Организаторите се бяха погрижили да не липсват агнешки главички, вкусните „варварски“ мезета от Маджаров и отбрани вина от Едуардо Миролио.



За всеобщо учудване, шампанското с което домакина на вечерта Дейвид Варод приветства гостите, беше с етикет „Конан“. Младата звезда Стоян Петров очарова 700-те специални гости с изпълнение на живо. Кетъринга на Red Devil възхити гостите не само с високо качество, а и с уникално шоу на колектива му, облечен също в костюми от филма.



Истинският успех, постигнат от организаторите на събитието, се дължеше главно на ентусиазма, положителните емоции и високия професионализъм на целия екип.

Самият Джейсън Момоа не успя да пристигне в България, защото в момента снима със Силвестър Сталоун. За всеобща изненада обаче, уважи своите български колеги и публика, изпращайки им специален видео поздрав - „съжелявам, че не съм с вас, благодаря на целия български екип, ще се видим за „Конан“ 2, обичам ви приятели!“

Филмът стартира официално по кината на 26 август и определено вече може да се каже, че интересът към лентата е огромен. Самият Бойко Борисов след прожекцията сподели: „Впечатлен съм от мащабите на продукцията. Направо не е за вярване, че целият филм е сниман в България.”



От Ню Бояна Филм очакват през септември да започнат снимките на следващата им супер продукция „Expendables 2”, в която ще участват 12 Холивудски звезди, сред които Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Джон Траволта, Мики Рурк, Брус Уилис и Джейсън Стейтъм.

More Лица