Следва

Директно от PR-a: "Вили Боршукова беше специален гост на най-голямото изложение за фризьори в САЩ"

Trend Report: Завържи ме

Ботите, с ток или без, са сред първите есенни покупки които ни носят настроението на сезона, може би обаче след...

All fashion преди 12 години

Ботите, с ток или без, са сред първите есенни покупки които ни носят настроението на сезона, може би обаче след класическия шлифер и кашмирения пуловер.

Обикновено стигат до глезена, но има и страхотни примери за елегантни боти и до средата на прасеца. Предпочитаме ги пред чифт ботуши от змийска кожа, само ако не можем да си позволим да имаме и от двете, и често ги експлоатираме като зимния вариант на обувките с деколте - класиката в жанра.

Носим ги както намерим за добре, с тренча и широките панталони, с тесните джинси или пола, дълга до земята, посягаме към ботите още от сега с копринената лятна рокля и вълнена жилетка, носим ги на бос крак или с плетен чорап, дантелен чорапогащник или плътен клин и винаги, абсолютно винаги са на място.

Класическите боти обаче отдавна не са това, което бяха, защото освен на тока и платформата, можеш да намериш стотиците им модификации и модели при дизайнерите.

Ние ги обичаме най-вече с връзки, защото освен, че се чувстваме сигурни, завързани при стъпалата, връзките обикновено създават комфорт и на околните, най-вече ако ни съчувстват за ултра високите платформи. Ботите с връзки отварят хиляди възможности да ги носим както с елегантно сако и пола до коляно, например тези на Jean Paul Gaultier), така и със супер тесни джинси като при DSquared.

Започваме с чифт като модела на Маккуин, защото обожаваме гръндж на високи токчета.

Още от обувките на сезон есен-зима 2011-2012:

Мокасини с нежен ток

По-ниско, на земята
 

More All fashion