Цветовете на есента: Тежки метали

Със сигурност никога не си и предполагала, че може да ти се наложи да бъдеш облечена изцяло в златно или сребърно.Е, да, но тук ще те убедим, че всъщност не е толкова страшно...

Със сигурност никога не си и предполагала, че може да ти се наложи да бъдеш облечена изцяло в златно или сребърно.Е, да, но тук ще те убедим, че всъщност не е толкова страшно.

Металните отблясъци са трудни за носене, но пък винаги са интересни, а за есента и зимата – задължителни. Вариациите стигат от сребристо, през златно, чак до мед и могат да бъдат с всякаква текстура и от почти всеки материал.

Видяхме метализирана коприна, много пайети (Balmain, Cristopher Kane), кадифе с отблясъци (Michael van der Ham), кожа (Felder Felder, Acne), дори апликации с метален варак.

Несъмнено, обаче, на първо място по привличане на погледите остават дрехите, сякаш скроени от фолио (Vivienne Westwood, Stella Mccartney). Смели, дори дръзки и неприложими, те се оказаха едни от топ визиите за сезона.

Но ако ти не искаш да прибягваш до крайности, просто заложи на лек детайл на чантата, ръкавиците или колана, а ако си решила да експериментираш – направо от глава до пети, без проблем.

Препоръчваме само да внимаваш в избора на материи и начина, по който метализираният плат е направен, защото много лесно нещата могат да отидат от "модерно" към "евтин кич".
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia