Следва

Breathtaker: Пепит и кожа в старо злато

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Моделът на Ford Victor Nylander e заснет от Willy Vanderperre под ръководството на Крис Ван Аш за есенната рекламна кампания на Dior Homme...

All fashion преди 12 години

Как мъж може да носи дамско сако на Chanel ни научили Теофилъс Лондон

Младият рап певец от Бруклин, Ню Йорк със сценично име отвеждащо ни на острова наскоро доизвиси имиджа си на бъдеща модна икона, срещайки се с Карл Лагерфелд по проект по случай годишнината на Chanel. Теофилъс Лондон напоследък става все по-популярен навън не само с добрите си рими, но и със страхотния си личен стил, който бил вдъхновен от гардероба на баща му.

За юбилея на Chanel Карл снима певеца в популярното дамско туидено сако на марката, за което всяко момиче мечтае. В добавка към сакото Теофилъс облича бяла риза и бял панталон (който често стряска мъжете), задължителната за него шапка, кецове и малко златисти аксесоари. Крайният резултат се вписва идеално в личния стил на певеца, но би имал успех и сред почти всеки по-уверен господин на планетата.

Рекламната камапания на Dior Homme есен-зима 2011

Моделът на Ford Victor Nylander e заснет от Willy Vanderperre под ръководството на Крис Ван Аш за есенната рекламна кампания на Dior Homme.

Видеото е озаглавено The Wanderer и заедно със съпътстващите го фотографии събира спиращите дъха аутфити от колекцията на лейбъла за есен-зима 2011. Наслади му се с кафето.

 

Клаудия Шифър, Хелена Кристенсен и Ева Херцигова за Vogue Испания през Септември



След като миналата година сп. i-D събра трите богини Клаудия Шифър, Хелена Кристенсен и Ева Херцигова за ултра секси гола корица на списанието си, сега една година по-късно те отново са заедно на корицата на испанското издание на Vogue.

Само за справка ще отбележим, че Ева е на 36, Клаудия - 40, Хелена - 41. Очевидно супермоделите са имунизирани към следите от майчинство и време. Трите все още изглеждат повече от ослепително в дрехите от есенната колекция на Docle&Gabbana.

Риана и Рафаел за Armani Jeans



Риана дебютира за първата си реклама за Еmporio Armani с тази снимка, дело на Стивън Клайн. Очаква се тя да се появи и в рекламите на линията бельо за есенния сезон.

Към певицата се присъединява тенис звездата Рафаел Надал, който на снимка може да бъде само секси и нищо друго. С ръка на сърцето признаваме, че тази комбинация ни харесва много повече от двойката Меган Фокс и Кристиано Роналдо.

Енико Михалик за Numero #126



Anthony Maule заснема Енико Михалик във фотосесията Love is in the Air за 126-тия брой на сп. Numero, който излиза този месец. Енико е както винаги изключителна със студена мимика в ефирни черно-бели кадри.

More All fashion