Следва

Обувките на сезона

МИНАЛОТО: Студио 54, Сен Лоран, Пачино и Бианка Джагър в дивия купон на 70-те

Просто култов кадър, видео или каквото й да е с ценна и културна стойност, закътани в някой стар архив, пазени...

Fashion преди 12 години

Просто култов кадър, видео или каквото й да е с ценна и културна стойност, закътанo в някой стар архив, пазенo като сърцето, душата и очите. Точно това ни очаква всеки понеделник в новата ни рубрика О, минало незабравимо!

Стартът даваме с една солидна доза кадри на лайфстайл, кино и поп икони в годините на най-популярната дискотека, където е танцувал, разговарял, пушел, пиел и смъркал модерният свят - Студио 54.

Днес вече легенда, но през 70-те и 80-те истинско сборище на звезди от най-висок клас (писатели, художници, кино величия, модни дизайнери, съпруги и съпрузи на известни музиканти, модели) мястото е било всичко, което Голямата ябълка Ню Йорк е можела да предложи на света.

Нощният клуб с името на известното телевизионно студио в Ню Йорк е разположен на великолепния Бродуей, а именно в центъра на света, където под под звуците на поп музиката и по цяла нощ са се забавлявали неистово Миг Джагър и Бианка Джагър, Ив Сен Лоран, Даян фон Фюрстенберг, Ал Пачино, Деби Хари, Грейс Джоунс, Труман Капоти, Анди Уорхол, дори и Джаки Онасис чак до 1986-та.



Жалко, че не сме били свидетели на това време! Но пък благодарение на тези страхотни фотоси Corbis, можем да надникнем зад вратите на Студиото.
 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.