Следва

Съдбата на Касабов след като Стефан Данаилов се кандидатира за вицепрезидент

Ще се ожени ли Слави за Мартина на 22 октомври

Годеж по много дискретен начин, но в луксозен ресторант и семейни приятели за подкрепа се случил на 11...

Лица преди 12 години

Годеж по много дискретен начин, но в луксозен ресторант и семейни приятели за подкрепа се случил на 11 септември между Слави Трифонов и Мартина Огнянова. Двамата смятали да се оженят на 22 октомври, което както и да го погледнеш си е доста бърза сватба, макар и с големи планове.

Официално обаче, освен клюките в жълтата преса, не е потвърдена новината за щастливото събитие.

Според очевидци от "България днес", точно в неделя Слави и Мартина са се появили в столичен ресторант с компания и са отпразнували годежа си. Мартина била с нов имидж и руса коса, а Слави видимо щастлив от промяната на статута си.

Датата на сватбата също е само слух, който се основава на причината, че скоро водещият навършва 45 години и вероятно иска да се задоми преди това.

Досега все не му вървеше в любовта, след варненката Маги, пред която Слави се изповяда по бТВ в пламенна любов, това е втората жена, с която го спрягаха като сериозен мъж, който иска брак, защото всички знаем за връзките му с беквокалистките си Александра Раева и Нели Петкова, напуснали го да гонят самостоятелна кариера.

Вероятно Слави бързо ще слезе от списъка с най-желаните ергени съвсем скоро. Виж кои са другите мечтани съпрузи в класацията на ViewSofia>>
 

More from View Sofia

More Лица