Следва

Да или Не: Жените над определена възраст с къси поли и опушени сенки?

Моден двубой на седмицата

Тази седмица се спряхме на две чужди дами, които да изправим една срещу друга в моден двубой. В центъра на аутфитите и на двете този път са принтовете и то флоралните...

Fashion преди 12 години

Тази седмица се спряхме на две чужди дами, които да изправим една срещу друга в моден двубой. В центъра на аутфитите и на двете този път са принтовете и то флоралните.

От едната страна имаме Натали Джуус, облечена в дълга пола на цветя и многоцветен топ на пайети, които е комбинирала със сандали на платформа, голяма кожена чанта и очила с цветни рамки. Харесваме колко лежерна и небрежна е комбинацията и едновременно силното присъствие, което осигурява.

От другата страна е Притма Синг. Дамата е облечена в кола до коляното, разбира се в разноцветен флорален десен и риза, закопчана до горе на червени цветчета. Гримът по лицето на Притма е безкрайно изчистен, за сметка на това сините й нокти правят силно впечатление. Към дрехите тя добавя малък клъч и популярните обувки на Prada  на цветна платформа от колекцията пролет-лято 2011. Сетът на Притма е доста по-елегантен и строг, въпреки цветността си.

Вярно е, че имахме няколко сезона време да се научим, но все пак съчетаването на принтове все още си е малко изкуство, което и двете дами очевидно владеят прекрасно. Ние не можем да решим, коя ни харесва повече. Оставяме избора на теб.

Коя комбинира флорални десени по-добре?
 

Анкета

Коя комбинира флорални десени по-добре?

More Fashion