Следва

Чуден, малко старовремски сладкиш със сливи

Диетата на View Sofia: как да отслабнеш със зелева супа, без мъчения

Знаменитата вталяваща супа се слави с две неща: това, че с нея се отслабва драстично и това, че е ужасно мъчителна за ядене, ако не понасяме зеле...

Life преди 12 години

Знаменитата вталяваща супа се слави с две неща: това, че с нея се отслабва драстично и това, че е ужасно мъчителна за ядене, ако не понасяме зеле. Но този й състав не е без причина: зелето е абсолютна „метла” за мазнините и излишните течности, което прави отслабването с нея още по-мотивиращо, тъй като първите резултати се забелязват веднага. И тъй като малко или много е драстична мярка, с нея не трябва да се злоупотребява. Освен това, докато я вариш няма да искаш да бъдеш вкъщи, толкова неапетитен е ароматът на зелето. Но, повярвай ни – един уикенд само на нея върши чудеса, а и за два дни гладът не е нетърпим, особено ако наистина желаем да влезем в скини джинсите си.

Но истинският вариант на тази диета е малко по-дълъг, а разрешените храни са малко повече. След като свариш супата, в която се слага една голяма зелка, лук, домати и чушки (само нискокалорични зеленчуци), но никаква мазнина и сол, можеш да я пасираш, а може и да ядеш отделно зеленчуците, а бульона да пиеш в чаша. Ето какво друго се консумира, в продължение на седмица:

Ден 1:
супа по всяко време на деня, когато почувстваш глад, както и всякакви плодове, без банани

Ден 2:
супа и други зеленчуци по желание, без боб, леща, царевица и други подобни

Ден 3
: супа и зеленчуци, плодове, от гореизброените

Ден 4:
супа и 3 банана, както и няколко чаши обезмаслено прясно или кисело мляко

Ден 5 и 6:
супа и малко постно месо или риба, приготвено без мазнина, както и няколко домата

Ден 7:
супа и две чаши сварен ориз

С подобен хранителен режим, в който не се съдържат почти никакви мазнини и сол, просто няма как да не отслабнеш. Именно по тази причина, го препоръчваме само ако действително имаш проблемите с килограмите, а в противен случай - пробвай двудневния вариант. Обещаваме те, че има ефект.


 

More from View Sofia

More Life