Следва

Директно от Лондон: Пълната колекция на Acne. Защото не можем да се въздържим

Супер готини тенденции в обувките от Deichmann

Модата е на вълна студена и дълга зима. Следващите месеци ще преминат под знака на плетивата, вълнените
материи, туида и кожата с дълъг косъм...

All fashion преди 12 години

Модата е на вълна студена и дълга зима, информират ни от Deichmann. Следващите месеци ще преминат под знака на плетивата, вълнените
материи, туида и кожата с дълъг косъм. Грубо изплетените шалове, дългите дебели чорапи, вълнените ръкавели
и маншетите изпълват предстоящите тенденции с нежност и мекота.

Хитът на есенната мода при обувките ще бъдат най-вече полуботите. Високите до прасеца ботушки и обхващащите глезена модели с висок шафт също вземат преднина. Небрежните, с груби подметки и масивен вид модели перфектно допълват романтичния изглед на предстоящия сезон. Новост са грубоватите и рустикални  елементи, заимствани от планинарските обувки, които са представени в различни варианти. Особено актуални са типично зимните и едновременно с това подходящи за града модели. Наред с класическите ботуши за езда и рокерските модели, на модната сцена се появява и пухкавата дългокосместа кожа. И през есента клиновидният ток ще бъде актуален в комбинация с връзки и ремъци. За преходния период в топ-листата ще са и обувките с връзки, наподобяващи класическите мъжки модели.

Ето новите тенденции при обувките:

Боти



Те без съмнение са покорили и заели завинаги своето място в женските сърца. Невероятно женствени, винаги с нотка екстравагантност и небрежен рокаджийски шик, ботите са определено абсолютното начало на новия сезон!

С планинарски вид



Стабилните грубовати ботушки с планинарски елементи са върховата тенденция за идващата зима! Характерни за моделите от този тренд са естествено и равните, средно високи масивни токове, непързалящите се подметки с грайфер и типичните връзки с кукички и дупки.

С висок ток и деколте



Женствено излъчване, елегантност и невероятно самочувствие H такива са новите модели на обувките с висок ток. Леко ретро усещане им придават фините панделки и остри токчета. Дали заострени или с овален връх, с или без платформа, те гарантират вашия сексапил.

Клиновиден ток



Изключително стабилни са новите боти с клиновиден ток, които изгряват на сцената с шикозните цветове коняк и кафяво или пък в класическото черно. За необходимото разнообразие редом с това се грижат изисканото навървяне, както и модерните маншети на ботите и катарамите.

Уестърн



Уестърн стилът винаги запазва своето място в модата. Обичат го не само градските “каугърли”, но и
истинските модни ценителки, избрали свободния стил на Дивия запад.

Ботуши за езда



Те са еднозначно на върха в модата при ботушите! Супер елегантни, за изискани дами и отново актуални са класическите ботуши за езда. Меката кожа, благородното черно или галещите кафяви тонове придават допълнителен шик.

Кожа с дълъг косъм



Сега най-важната модна тема на сезона! Независимо дали от заешка или агнешка кожа (естествено имитация), тя се налага не само като сгряваща подплата, а и като атрактивна декорация.

Големи и обемни: верни на мотото „Тук влиза половината домакинство” се афишират новите модерни чанти. Големите торби и чанти за рамо, както и шопинг торбите с груба елегантност – и в комбинация с кожени или плетени апликации – са чудесни и абсолютно задължителни!

Обувки, обувки, обувки... докъдето tи стигат очите! Това ще видиш при Deichmann, който със своите 14 филиала в България ускорява пулса на всеки моден маниак. Покупката на обувки тук се превръща в истинско преживяване: необятен избор от модели, следващи най-новите тенденции и както винаги на достъпни, сензационно добри цени. И сега, както и преди, моделите от естествена кожа на “Cindy Crawford Collection by 5th Avenue” са обект на особено внимание. Те са не само модерни, но и изключително качествени и на достъпни цени!
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.