Следва

Скарлет Йохансон се появи в разкошен вид на ревюто на Dolce&Gabbana

Разбит за 8 часа чифт Louboutin или еднодневната история на едни обувки за 900 долара

Разцепен и разшит цип, кожата по тока, както и самият ток са тотално разбити и обелени, кожата от вътрешната страна на петата е скъсана и протъркана...

Fashion преди 12 години

Колко често сте се чудили дали да не се откажете от поредната почивка, уикенд, повече покупки в супермаркета или онази жилетка, която толкова искате, за да можете да си позволите нещо скъпо, което автоматично би трябвало да е равно на качествено?

Е, ние го правим, дори доста често, защото качеството не фактор, който е от голямо значение и защото на това гледаме като на инвестиция, на която ще се радваме най-малко 3 сезона.

За съжаление, дойде време дори ние да бъдем оборени от една доста силна теза, подкрепена със снимков материал.

Дженифър Райт, редактор в The Gloss, ни изненада с впечатленията си, описани тук, около последната си покупка-инвестиция – чифт боти с уж безупречния етикет Christian Louboutin.

Преразказваме накратко:

Всичко започва, когато Дженифър решава, че трябва да се сдобие с боти, които да окончават красивите й крака през студените дни за поне 2 сезона. Ботите Louboutin се оказват перфектният чифт в тази ситуация и срещу нескромната трудно отделена сума от $900 и звезден миг в магазина Bergdorf Goodman в Ню Йорк, те се озовават в златната й колекция.

После „…просто ги обух. Което за мен е нещото, което се прави с обувките, въпреки, че някои ги смятат за произведение на изкуството.” пише Дженифър.

Красивите боти Louboutin са били на краката й цял ден в Ню Йорк. Ден, в който тя е правила обичайните неща като всички нас – тротоари, стълби, бързане, общо взето 8 часов маратон, който всички „нормални” обувки биха издържали. А да не забравяме, че боти за $900 би трябвало да изглеждат като нови след всичко това, визирайки очакваното качество.


Резултатът е повече от потресаващ:

Разцепен и разшит цип, кожата по тока, както и самият ток са тотално разбити и обелени, кожата от вътрешната страна на петата е скъсана и протъркана.

Все неща, които сме виждали да се случват с нашите обувки в много далечното бъдеще след като сме ги купили, а пък на всичкото отгоре ние живеем в София = разбити улици и тротоари, а тези обувки са носени в Ню Йорк.

Склонни сме да вярваме на историята за еднодневното преживяване на тези боти, защото изчетохме изключително много коментари по темата и се оказа, че не само Дженифър е пострадала от ужасното качество на обувките Louboutin, чиито цени в интернет започват от $800 минимум и удрят безумни тавани.

Любопитни сме, обаче, за твоето мнение и дали ти имаш подобни преживявания?

Моля, сподели с нас!

More Fashion